Home TOP NEWS Να έχει και συνέχεια το έργο που είδαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Να έχει και συνέχεια το έργο που είδαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ χθες βράδυ μπορεί το μυαλό όλων να ήταν στο ντέρμπι με τον Αποέλ (γι αυτό αγωνίστηκε με 7 αλλαγές σε σχέση με τον Ερμή), ωστόσο το σύνολο του Μπεργκ, ανταποκρίθηκε σωστά στις απαιτήσεις του αγώνα και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, βάζοντας στην τσέπη και 570.000 ευρώ.

Το είπαμε και σε άλλα άρθρα μας πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι οι ποδοσφαιριστές καλούνταν να ζήσουν και να απολαύσουν τον αγώνα και να κερδίσουν από αυτόν εμπειρίες κι αυτό έπραξαν.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν χθες βράδυ, το έκαναν χωρίς άγχος και πίεση και έπαιξαν για τους ίδιους τους εαυτούς τους αλλά και για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος ομολογουμένως πληγώθηκε το τελευταίο διάστημα από το σερί των ανεπιτυχών αποτελέσματων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν παιχνίδι υψηλών εντάσεων ότι αν πιστέψει στον εαυτό της έχει όλες μα όλες τις δυνατότητες να επανέλθει δριμύτερη για να μπει στο “κόλπο” της διεκδίκηση του μεγάλου στόχου της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το “τριφύλλι” λοιπόν συμπεριφέρθηκε σαν μεγάλη ομάδα μπροστά σε ένα μεγάλο αντίπαλο και το ίδιο αναμένει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πράξει και την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στον Αποέλ.

Από σήμερα λοιπόν η σκέψη στρέφεται αποκλειστικά στο μεγάλο παιχνίδι με τον Αποέλ και το σύνθημα που επικρατεί στο “Ηλίας Πούλλος” για το ντέρμπι είναι το ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει το τρίποντο για να βάλει τέλος στο σερί των κακών αποτελέσματων, αλλά και για να μπει ξανά δυναμικά στο πρωτάθλημα.