Home TOP NEWS Νέα επιτυχία θα ισοδυναμεί με… εκτόξευση!

Νέα επιτυχία θα ισοδυναμεί με… εκτόξευση!


Είχαμε ανάγκη να ξανανιώσουμε αυτό το συναίσθημα. Είχαν και οι παίκτες μας την ανάγκη να ξεφύγουν επιτέλους από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να καταγράψουν μία νίκη για να αλλάξει και η διάθεση τους.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η προετοιμασία της ομάδας θα γίνει μέσα σε ήρεμο κλίμα και είναι δεδομένο πως η επιτυχία της Πέμπτης ανέβασε και τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ανέβηκε και ο κόσμος της ομάδας ο οποίος… μουρμούρησε αρκετά τον τελευταίο καιρό, όχι αδίκως, και τώρα είναι πιο αισιόδοξος.

Ακολουθεί το ντέρμπι με το Αποέλ. Κι αν η νίκη επί του ΠΑΟΚ έφερε ανέβασμα ψυχολογικό, τυχόν νίκη πάνω στο Αποέλ θα φέρει ψυχολογική εκτόξευση. Τίποτα δεν θα κριθεί, βαθμολογικά ομιλούντες, στο μεθαυριανό ντέρμπι όμως η ώθηση που θα πάρει η ομάδα αν καταφέρει να φτάσει στο ζητούμενο θα είναι πολύ μεγάλη.

Τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές μας τον ξέρουν, αν και έδειξαν να τον ξέχασαν τελευταία. Περιμένουμε πολλά από αυτούς. Θέλουμε να δούμε πάθος και θέληση. Να επιζητήσουν τη νίκη με πείσμα. Αν προτάξουν αυτά τα στοιχεία, ακόμη κι αν δεν τα καταφέρουν, άλλωστε ποδόσφαιρο είναι, δεν θα έχουμε παράπονο. Είμαστε σίγουροι όμως ότι αν η ομάδα δώσει τα πάντα για τη νίκη, στο τέλος θα τα καταφέρει.