Home TOP NEWS Νίκη κόντρα στην Ανόρθωση για να κλείσει ιδανικά το 2020 και… να...

Νίκη κόντρα στην Ανόρθωση για να κλείσει ιδανικά το 2020 και… να μπούμε με φόρα το 2021!


Στα τρία τελευταία παιχνίδια της με Αποέλ,Πάφο και Καρμιώτισσα η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει τα θετικά αποτελέσματα, τα οποία μάλιστα τα συνόδευσε με μια πολύ καλή εμφάνιση, επαναφέροντας και πάλι την αισιοδοξία και τα χαμόγελα στους χιλιάδες οπαδούς της.

Μάλιστα στο προχθεσινό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα δεν ήταν μόνο τα πέντε γκολ και η ευρεία νίκη που πέτυχε το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, αλλά και το ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο το οποίο είχε διάρκεια, ενώ υπήρξαν στιγμές που μας θύμισε κάτι από τα περσινά, που βλέπαμε την ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών και κυριολεκτικά «τρίβαμε» τα μάτια μας.

Η πεντάρα και η πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα τα οποία έχουν μπει ήδη στο συρτάρι, ήρθαν την ιδανικότερη στιγμή, καθώς από την ερχόμενη Τρίτη ανοίγει ο κύκλος των ντέρμπι αρχής γενομένης με το δύσκολο ματς κόντρα στην Ανόρθωση, το οποίο οι ποδοσφαιριστές θα πάνε σε αυτό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως στα μεγάλα παιχνίδια τόσο την περσινή περίοδο, όσο και την φετινή, έδειξε πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Μάλιστα την σεζόν που διανύουμε τώρα οι «πράσινοι» κατάφεραν να κερδίσουν τους 10 από τους 12 βαθμούς διαθέσιμους βαθμούς στα παιχνίδια ντέρμπι που έπαιξαν ως τώρα, ισοπαλία με Ανόρθωση και νίκες με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Αποέλ.

Την ερχόμενη Τρίτη(22/12) λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει άλλη μια ευκαιρία να επιβεβαιώσει αυτό που γράψαμε πιο πάνω ότι, της βγαίνουν τα ντέρμπι και παράλληλα να δείξει εκ νέου ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο, σε αυτόν δηλαδή της αντεπίθεσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάντως η κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην Ανόρθωση θα είναι πολύ σημαντική, αφού εκτός από το γεγονός ότι θα κρατήσει την ομάδα μας σε απόσταση αναπνοής από τα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, θα την στείλει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διακοπή για τις γιορτές των Χριστούγεννων, όπου μετά από αυτή θα ακολουθήσουν κατά σειρά τα ντέρμπι με την ΑΕΚ, Απόλλωνα, ΑΕΛ και ξανά με τον Απόλλωνα.