Home TOP NEWS Ο Μπεργκ για τη νίκη, τον Ασάντε, το σκοράρισμα και τα μεταγραφικά!

Ο Μπεργκ για τη νίκη, τον Ασάντε, το σκοράρισμα και τα μεταγραφικά!


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο προπονητής μας ανέφερε…

Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη διότι ήρθε απέναντι σε μία καλή ομάδα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σήμερα. Ήταν καλό και το αποτέλεσμα με τα 3 γκολ μας. Είμαστε χαρούμενοι με την απόδοση, οι παίκτες είναι σε φόρμα, παίζουν πολύ καλα μαζί.  Έχουμε και κάποιους παίκτες έξω και περιμένουμε να επιστρέψουν. Τώρα θα ξεκουραστούμε. Είμαστε σε φόρμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλουμε να επιστρέψουμε και να είμαστε και πάλι έτοιμοι για τη συνέχεια διότι στις 3 του Γεννάρη έχουμε παιχνίδι. Καλές γιορτές σε όλους. Είμαστε στα μέσα της σεζόν. Είμαστε πεινασμένοι έχουμε υψηλό κίνητρο.

Τα κλειδιά για τη νίκη: Ήταν το ομαδικό μας παιχνίδι. Οι πάικτες έβρισκαν ωραία ο ένας τον άλλο στο γήπεδο. Αν δεν έχει καλόυς παίκτες αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Όσο δουλεύουμε τόσο καλύτεροι γινόμαστε. Είμαστε χαρούμενοι με την πρόοδο μας, με τη νοοτροπία μας, είχαμε τη πίστη ότι μπορούσαμε. Είχαμε και τις δυσκολίες μας μέσα στη σεζόν όμως οι παίκτες μπόρεσαν να ξεκινήσουν να καταγράφουν νίκες με καλή μάλιστα απόδοση κάτι που δεν ήταν εύκολο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο μέλλον και θέλουμε να γίνουμε όσο καλύτεροι γίνεται. Για τις μεταγραφές η ομάδα ψάχνει να δει αν θα έρθουν παίκτες μέσα στο μπάτζετ. Δεν θα είναι εύκολο διότι έχουμε καλούς παίκτες. Για να έρθει καποιος θα πρέπει να μπορεί βελτιώσει την ομάδα. Για την ώρα είναι δύσκολο να έρθει κάποιος καλύτερος. Αυτή είναι η κατάσταση.

Για την παρουσία Ασάντε στην επιθεση: Ο Ασάντε είναι παίκτες που μπορεί να παίξει στα άκρα αλλά και στον κεντρικό διάδρομο και διακρίνεται για τα τρεξίματα του. Ξέραμε ότι μπορούσε να έρθει προς τα μέσα και να γίνει ουσιαστικός. ΑΠοκτήθηκε περισσότερα για ακραίος επιθετικός. Έπαιξε στη καριέρα του κάποια παιχνίδια εκεί. Χάσαμε κάποιους παίκτες σε εκείνη τη θέση και είναι καλό το ότι μπήκε στο ρόλο πολύ γρήγορα και έδειξε την ποιότητα του. Δείχνει στο στοιχείο του μπροστά στο τέρμα πάντως. Ο τρόπος που παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια ήταν ευνοϊκός για αυτόν. 

Για το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σκοράρει πλέον περισσότερο: Δημιουργούσαμε ευκαιρίες και πριν και δεν σκοράραμε. Είναι ένας συνδυασμός πιθανότητων. Είναι θέμα ποιότητας είναι και κάποιες αλλαγές σε θέσεις παικτών που κάναμε.