Home TOP NEWS Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έρχονται Κύπρο!

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που έρχονται Κύπρο!


Ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ για τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κύπρο για την αναμέτρηση κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ενημέρωση:

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μπροστά σ’ άλλη μια ευρωπαϊκή πρόκληση. Μετά την ήττα στην Ολλανδία, ο Δικέφαλος χρειάζεται νίκη κόντρα στην Ομόνοια για να κάνει το απαραίτητο βήμα για την πρόκριση στους 32 του UEFA Europa League.

Η αναμέτρηση της Κύπρου, λοιπόν, έχει χαρακτήρα τελικού για τον ΠΑΟΚ, αλλά και γοήτρου για την Ομόνοια που ψάχνει την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη φάση των ομίλων.Μετά την απαραίτητη ανάσα της Δευτέρας (30.11) ο ΠΑΟΚ άρχισε να ετοιμάζεται για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού στο ΓΣΠ.

Η προπόνηση της Τρίτης (01.12) αρχικά είχε να κάνει με την ενεργοποίηση των παικτών μέσα από ασκήσεις συναρμογής και φυσικής κατάστασης, αλλά και rondo. Το δεύτερο κομμάτι του προγράμματος περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και παιχνίδι σε μικρό χώρο.Ο Δημήτρης Γιαννούλης γυμνάστηκε κανονικά κι επιστρέφει στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου εφόσον είναι και ιατρικά έτοιμος και συμπλήρωσε τα αρνητικά τεστ που απαιτούνται από το πρωτόκολλο της UEFA για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τον Covid19.Αυτός που θ’ απουσιάσει από το ματς με την Ομόνοια είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Από εκεί και πέρα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό δικέφαλο και την Τετάρτη (02.12) θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Νινούα , Σβαμπ , Βρακάς , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης (02.12) και στις 19:00 θα προπονηθεί στο ΓΣΠ. Νωρίτερα, στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.