Home TOP NEWS Πήραμε τα κέρδη της Ευρώπη, τώρα συγκομιδή στο πρωτάθλημα αρχίζοντας από την...

Πήραμε τα κέρδη της Ευρώπη, τώρα συγκομιδή στο πρωτάθλημα αρχίζοντας από την Πάφο


Το όμορφο και συνάμα κουραστικό ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ έλαβε τέλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τις εμπειρίες, έβαλε το όνομα της στον Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, παίρνει και τα οικονομικά ωφέλη από την συμμετοχή της στους ομίλους και βλέπει μπροστά.

Πλέον η προσοχή θα είναι, από δω και μπρος, αποκλειστικά στραμμένη στις εγχώριες διοργανώσεις. Η βαθμολογική διαφορά που δημιουργήθηκε από τις ομάδες που πρωπορεύονται δεν είναι απαγορετυική για την ομάδα μας η οποία ονειρεύεται τίτλο. Και για να πετύχει αυτό τον μεγάλο στόχο θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα αλλά και μία σταθερά καλή εικόνα στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Μέχρι το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς η ομάδα θα κληθεί να δώσει τους αγώνες με Πάφο (ΓΣΠ), Καρμιώτισσα (Στέλιος Κυριακίδης) και Ανόρθωση (ΓΣΠ). Πρέπει μεν να βλεπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ωστόσο, από τη στιγμή που μείναμε πίσω βαθμολογικά, θα πρέπει να καταγράψουμε συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα για να πλησιάσουμε.

Και ικανοποιητική συγκομιδή σε αυτούς τους 3 αγώνες θα είναι τουλάχιστον 7 βαθμοί. Ο αγώνας με τη Πάφο έχει σαφώς τη δυσκολία του όμως η νίκη είναι επιβεβλημένη και θα πρέπει να επιτευχθεί πάση θυσία ώστε να κοιτάξουμε τη συνέχεια με περισσότερη πίστη και αισιοδοξία.