Home TOP NEWS Post Game: Ένα ιστορικό 2020 για την ΟΜΟΝΟΙΑ με… Happy End!

Post Game: Ένα ιστορικό 2020 για την ΟΜΟΝΟΙΑ με… Happy End!


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2020 η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας μετά από άλλη μια σπουδαία εμφάνιση σε παιχνίδι ντέρμπι κατάφερε να επικρατήσει αυτή την φορά της Ανόρθωσης με το ευρύ σκορ 3-0 και θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στα ψηλά της βαθμολογίας.


Για άλλο ένα παιχνίδι το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ήταν απολαυστικό. Από την αρχή  του αγώνα η ομάδα μας έστειλε το μήνυμα στην αντίπαλο της ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι και πριν καν συμπληρωθούν 30λεπτά παιχνιδιού βρέθηκε με 2-0 μπροστά στο σκορ.

Ο Χένινγκ Μπεργκ κατέβασε την ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο με την δοκιμασμένη συνταγή του αγώνα με την Πάφο FC και την Καρμιώτισσα, δηλαδή χωρίς τον καθαρόαιμο φορ κάτι που έδειξε να της βγαίνει πολύ καλά.

Το γεγονός ότι η ομάδα σκόραρε άλλα 3 τέρματα χωρίς την παρουσία στράικερ στην εντεκάδα είναι από μόνο του ενδεικτικό. Είχε πολλές προσπάθειες για γκολ στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Λέτσιακς ο οποίος σέρβιρε τα δύο πρώτα γκολ στους Ασαντέ και Παπουλή ενώ από τα πόδια του δημιουργήθηκε και η φάση που έφερε το τρίτο γκολ της ομάδας μας.

Ο Ασάντε για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξε να του βγαίνει η θέση που τον χρησιμοποιεί στα τελευταία παιχνίδια ο Χένινγκ Μπεργκ, καθώς πέραν από τα γκολ που πέτυχε, βρήκε τους χώρους να τρέξει και ήταν επικίνδυνος, μάλιστα αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη.

Πολύ καλή ήταν και πάλι η παρουσία του διδύμου στον χώρο της μεσαίας γραμμής Κούσουλου – Γκόμεθ οι οποίοι κατάφεραν να συνδέσουν την άμυνα με την επίθεση πάρα πολύ σωστά.

Η άμυνα μας για άλλο ένα παιχνίδι δούλεψε πάρα πολύ καλά, άλλωστε το λένε και οι αριθμοί με το 2 γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια, με τους Λανγκ και Χούμποτσαν να είναι σταθερότατοι και τους Λέτσιακς και Σέχου να ανεβαίνουν πάμπολλες φορές στην επίθεση.

Για τον Κωνσταντίνο Παναγή που έπαιξε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε ιδιαίτερα πράγματα καθώς δεν χρειάστηκε πολλές φορές στο παιχνίδι. Είχε όλη κι  όλη μια απόκρουση σε ένα κοντινό σουτ του Καλτσά.

Μπήκαν με διάθεση στο παιχνίδι ο Λοίζου που αντικατέστησε τον Παπουλή μετά το γκολ του αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό. Ο Μποτεάκ πήρε την θέση του Ασαντέ αγωνιζόμενος και για λίγη ώρα στην κορυφή, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Κακουλλής.

Ήταν άλλη μία ολοκληρωμένη εμφάνιση από την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία αφήσε και πάλι τεράστιες υποσχέσεις για την συνέχεια.

Η ομάδα φαίνεται ότι βρίσκει έναν καλό ρυθμό, είναι σε φόρμα και έχει σταθερότητα σε μια φάση που έρχονται τα συνεχόμενα κρίσιμα ντέρμπι τα οποία ουσιαστικά θα καθορίσουν και την μετέπειτα πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα.

Ήταν σημαντική η νίκη, ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι την αναμέναμε όμως καλούμαστε να την αφήσουμε πίσω μας. Τώρα οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να ξεκουραστούν για μερικές ημέρες και με την επιστροφή τους, θα τους περιμένει ακόμη δυσκολότερο έργο με τα συνεχόμενα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ, Απόλλωνα, ΑΕΛ και ξανά Απόλλωνα!