Home TOP NEWS Post Game: Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και… τώρα φουλ για πρωτάθλημα!

Post Game: Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και… τώρα φουλ για πρωτάθλημα!


Η πιο επιτυχημένη Ευρωπαϊκή πορεία στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έλαβε τέλος χθες βράδυ στο “Philips Stadion” κόντρα στην PSV.

Φυσικά η τελευταία παράσταση της ομάδας μας στην Ευρώπη δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από τους Ολλανδούς, αποτέλεσμα που ασφαλώς δεν είναι αντιπροσωπευτικό για την εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αν κρίνουμε με τα όσα είδαμε σε αυτή την μακρινή και αξιοζήλευτη διαδρομή της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Το αποτέλεσμα αλλά και τα όσα είδαμε στο παιχνίδι στην Ολλανδία λίγη σημασία έχουν και δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε κριτικές. Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ από κάποιο σημείο του αγώνα και έπειτα έδειξε κουρασμένο από το παιχνίδι με τον Αποέλ και κατέβασε ταχύτητα σκεπτόμενο και το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με την Πάφο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήξερε ότι δεν θα είχε εύκολο έργο στην Ολλανδία κόντρα στην PSV κι αυτό φάνηκε και  από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Οι Ολλανδοί ήξεραν το τι ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο τέλος της βραδιάς εξαργύρωσαν την ανωτερότητα τους με τη νίκη εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το βαρύ 4-0.

Από την συνολική προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κρατάμε κάποιες εξαιρετικές αποκρούσεις του Φαμπιάνο, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δευτέρο ημίχρονο και το ότι το τελικό αποτέλεσμα κρατήθηκε σε αυτά τα επίπεδα πιστώνετε στον Βραζιλιάνο “γίγαντα” που έδειξε για ακόμη μια φορά την κλάση του.

Παρά την βαριά ήττα λοιπόν στην Ολλανδία ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να υπερηφάνευεται για αυτή την ομάδα, η οποία μας χάρισε μοναδικές στιγμές σε όλο αυτό το ταξίδι της στην Ευρώπη.

Τώρα άπαντες αισιοδοξούν και να ονειρεύονται, ότι και με την ενίσχυση του Ιανουαρίου η ομάδα μας θα γίνει ακόμη ποιοτικότερη και πιο ισχυρή έτσι ώστε να καταφέρει να φτάσει στον μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.