Home TOP NEWS Post Game: Πελαγοδρομούμε και ο… καπετάνιος το χαβά του!

Post Game: Πελαγοδρομούμε και ο… καπετάνιος το χαβά του!


Τι να πει και τι να γράψει κανείς μετά το χθεσινοβραδινό ναυάγιο; Η ομάδα με τις τραγικές εμφανίσεις και τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα φαίνεται να αποχαιρετά τους στόχους της, παρά τα όσα μας είπε χθες μετά τον αγώνα ο Μπεργκ.

Διότι κακά τα ψέματα, όσο απογοητευτική ήταν η χθεσινή εμφάνιση άλλο τόσο απογοητευτική ήταν η προσέγγιση του Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα καθώς, αντί να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν… έπιασε την υπολογιστική για να μας πείσει ότι οι βαθμοί της διαφοράς από την κορυφή ανατρέπονται λέγοντας μας ότι η ομάδα στα ντέρμπι που έρχονται θα βελτιωθεί. Τι να πούμε; Μακάρι!

Χθες βράδυ πάντως, σε εξαίρεση με τα προηγούμενα της κακά παιχνίδια στα οποία είχε κάποια καλά διαστήματα, δεν πάτησε καλά στο γήπεδο σε κανένα χρονικό σημείο. Δεν μπορούσε να επιτεθεί ούτε από τα άκρα, ούτε και από τον άξονα. Η ανυπαρξία μας στη μεσοεπιθετική γραμμή ανάγκαζε τον Λέτσιακς να πηγαινοέρχεται πάνω κάτω από αριστερά.

Ούτε ο Τιάγκο, ούτε ο Ασάντε έκαναν κάτι ουσιαστικό επιθετικά. Όσο για τον Ντούρις… ήταν περιπλανόμενος στο γήπεδο ενώ ενίοτε σταματούσε και τις επιθέσεις μας ξεχασμένος σε θέση οφσάιντ.

Ο αρχηγός Γιόρντι δεν είχε καθόλου ενέργεια, ο Κούσουλος τα έδωσε όλα στην Ισπανία και ήταν συγκλονιστικός όμως χθες κατέγραφε το ένα λάθος πάνω στο άλλο. Η άμυνα το καθήκον της το έκανε μεν όμως την παίρνει και αυτήν το… ποτάμι μετά άλλη μία κουραστική παρουσία της ομάδας.

Ο Κακουλής μπήκε και προσπάθησε να αλλάξει κάτι, ενώ η αλλαγή του Λοϊζου στο 90ο λεπτό με την ομάδα να θέλει να σκοράρει, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί. Όχι για τον μικρό, αλλά για την επιλογή του Μπεργκ σε ακόμα έναν αγώνα να αφήσει την ομάδα αβοήθητη.

Τα μπράβο μας θα πάρει ο 35χρονος Φώτης Παπουλής. Ήταν πραγματικά μόνος του στο γήπεδο. Μόχθησε δίνοντας όλο του τον εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα. Η παρουσία του ήταν σαν όαση μέσα στην έρημο.

Όσο για τον προπονητή… δείχνει να είναι πελαγωμένος. Για 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο έβλεπε την ομάδα να σέρνεται και έβγαλε στην επανάληψη στο γήπεδο την ίδια ομάδα. Όχι μόνο αυτό αλλά αποφάσισε να κάνει διαφοροποιήσεις μετά το 70′. Όσο για την αναφορά του… «δεν έκρινα ότι υπήρχαν επιλογές στον πάγκο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν», ας την κρίνουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του και ας ανατρέξει ο ίδιος στις ομάδες που παρέτασσε στο πρωτάθλημα πριν ενάμιση μήνα.

Η ομάδα μας έχει κουράσει και έχει καταφέρει, πράγματι περί κατορθώματος πρόκειται, να μας κάνει να χάσουμε την πίστη μας σε αυτήν.

Ακολουθούν τα ματς με ΠΑΟΚ και Αποελ και απλά δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε…