Home TOP NEWS Σπουδαίο επίτευγμα για Φαμπιάνο! Στην κορυφή της Ευρώπης μαζί με Άλαν ΜακΓκρέγκορ...

Σπουδαίο επίτευγμα για Φαμπιάνο! Στην κορυφή της Ευρώπης μαζί με Άλαν ΜακΓκρέγκορ και Αλεξάντερ Σλάγκερ


To CIES, Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου δημοσίευεσε τις προηγούμενες μέρες τη λίστα με τους τερματοφύλακες οι οποίοι κατέγραψαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα στο 2020.

Ανάμεσα στους τερματοφύλακες αυτούς, βρίσκεται και ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας έχοντας καταγράψει 1080 λεπτά συμμετοχής.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» μοιράζεται την πρώτη θέση με τους Άλαν ΜακΓκρέγκορ της Ρέιντζερς και Αλεξάντερ Σλάγκερ της ΛΑΣΚ.

O τερματοφύλακας της ομάδας μας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League με Αραράτ Αρμενίας, Λέγκια Βαρσοβίας, Ερυθρό Αστέρα και στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ βασικός ήταν και στα έξι παιχνίδια των ομίλων με ΠΑΟΚ,Γρανάδα και PSV.

Συγκεκριμένα:
Αραράτ 180λεπτά
Λέγκια 180λεπτά
Ερυθρός Αστέρας 180λέπτα
Ολυμπιακός Πειραιώς εντός και εκτός
ΠΑΟΚ εντός και εκτός
Γρανάδα εντός και εκτός
PSV εντός και εκτός

Ο Φαμπιάνο να σημειώσουμε ότι ήταν παροπλισμένος στα τρία τελευταία παιχνίδια με Πάφο FC, Καρμιώτισσα και Ανόρθωση και την θέση του κάτω από τα γκολπόστ πήρε ο Κωνσταντίνος Παναγή, ωστόσο ο Βραζιλιάνος κήπερ επέστρεψε κι αυτός σιγά – σιγά στις προπονήσεις και θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.