Home TOP NEWS Στα μεγάλα παιχνίδια βρίσκει τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Στα μεγάλα παιχνίδια βρίσκει τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ!


Αν εξαιρέσουμε το διάστημα μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα μας, όπου ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή και άσκησε πίεση, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο υπόλοιπο παιχνίδι ανταποκρίθηκε πάρα πολύ σωστά, έχοντας συνοχή και στις τρεις γραμμές του γηπέδου.

Είναι αλήθεια ότι η συνολική εμφάνιση των “πρασίνων” κόντρα στον “Δικέφαλο του Βορρά”, μας θύμισε κάτι από τις εμφανίσεις που μας χάρισαν πέρσι την πρώτη θέση, αλλά κι από αυτές που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρεθούμε για πρώτη φορά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι γεγονός ότι η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, έφερε ξανά χαμόγελα και κλίμα αισιοδοξία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών, αλλά και των οπαδών, ωστόσο για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια και εννοούμε νίκη και κόντρα στον Αποέλ.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ έδειξαν στα μεγάλα παιχνίδια στο πρωτάθλημα (Ανόρθωση, ΑΕΛ, ΑΕΚ), αλλά και σε αυτά της Ευρώπης (ΠΑΟΚ, Γρανάδα, Αϊντχόφεν) ότι ξέρουν τον τρόπο όχι μόνο να ανταποκριθούν σωστά, αλλά και να πάρουν αποτελέσματα, κι αυτό αναμένουμε να πράξουν αύριο κι απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Τα συστατικά που βάζουν οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού τεχνικού σε τέτοιου είδους παιχνίδια για να πάρουν αποτελέσματα, είναι το πάθος, η δύναμη και η θέληση κι αν τα βάλουν κι αύριο κόντρα στον Αποέλ, είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα καταφέρει στο τέλος της βραδιάς να φύγει από το ΓΣΠ με το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη που “διψάει” τόσο να πετύχει απέναντι στον “αιώνιο”.