Home TOP NEWS Τελευταία παράσταση με PSV και μετά… φουλ για αντεπίθεση στο πρωτάθλημα!

Τελευταία παράσταση με PSV και μετά… φουλ για αντεπίθεση στο πρωτάθλημα!


Κλίμα ευφορίας και ικανοποίησης επικρατεί στις τάξεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά από τις δύο σερί νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και με Αποέλ στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας μετά το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο της ετοιμάζεται για το τελευταίο της ταξίδι στην Ευρώπη και παράλληλα την τελευταία παράσταση της στους ομίλους του Europa League, η οποία θα λάβει χώρα στο ”Philips Stadion” απέναντι στην PSV Eindhoven.

Από την στιγμή που η πρόκριση στον όμιλο της ομάδας μας κρίθηκε την περασμένη βδομάδα, το παιχνίδι που θα γίνει στην Ολλανδία προσφέρεται για τους ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ, να  απολαύσουν την τελευταία Ευρωπαϊκή τους «μάχη», να τη χαρούν και να κερδίσουν από αυτήν εμπειρίες για μετέπειτα παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους ομίλους, ενώ αν έρθει κάτι θετικό αυτό θα είναι καλοδεχούμενο.

Ουσιαστικά μετά το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης το οποίο θα είναι και το τελευταίο Ευρωπαϊκό για τους “πράσινους”, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στρέψει για τα καλά την προσοχή στο πρωτάθλημα, θα φουλάρει και θα πατήσει «γκάζι» για την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, αντεπίθεση η οποία ξεκίνησε με την τριάρα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.