Home TOP NEWS Θα δείξει με Τσέποβιτς!

Θα δείξει με Τσέποβιτς!


Τις τελευταιές μέρες το όνομα του Μάρκο Τσέποβιτς παίζει αρκετά έντονα στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας μας.

Ο Σέρβος επιθετικός το απόγευμα της Δευτέρας(28/12) σε διαδικτυακό του μήνυμα αποχαιρέτησε την ομάδα που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα, την Μπουριράμ της Ταϊλάνδης κι άπαντες πλέον περιμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη επιλογή του και το που θα επιλέξει να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πάντως ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά την διάρκεια της χθεσινή της ημέρας, αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κάνει μόνη της παιχνίδι για τον Τσέποβιτς, καθώς στο κόλπο μπήκε και ομάδα της Κορέας, η οποία μάλιστα είναι έτοιμη να του προσφέρει το ποσό των 600χιλιάδων για τις ετήσιες απολαβές του.

Τα πάντα λοιπόν με τον Μάρκο Τσέποβιτς είναι ρευστά, ωστόσο αυτό που κάνει αισιόδοξους τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευελπιστούν σε θετική κατάληξη με τον φορ από την Βαλκανική χώρα, είναι η προηγούμενη συνεργάσια του με τον Χένινγκ Μπεργκ στην ομάδα της Ουγγρικής Βίντεοτον την σεζόν 2016-2017.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται λοιπόν τις επόμενες μέρες να “ζυγίσει” τα δεδομένα που έχει ενώπιον του και να αποφασίσει αν θα προτιμήσει τα λεφτά της Κορέας ή την επιστροφή του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα, την επανασύνδεση του με τον Χένινγκ Μπεργκ και την προοπτική να ανεβάσει τις μετοχές του παίζοντας ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα δεδομένα πάντως που έχουν μπροστά τους οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Σέρβο επιθετικό κάνουν την περίπτωση του να φαντάζει αρκετά δύσκολη και ως εκ τούτου ο Νεόφυτος Λάρκου, αλλά και οι συνεργάτες του δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.