Home TOP NEWS Την είχε μεγάλη ανάγκη μια τέτοια νίκη!

Την είχε μεγάλη ανάγκη μια τέτοια νίκη!


Οι παίκτες της ομάδας είχαν μεγάλη ανάγκη μια νίκη όπως ήταν αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν αναλογιστούμε και τα όσα προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα με το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ ευχαριστήθηκαν τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ κι αυτό φάνηκε άλλωστε κι από τις τοποθετήσεις τους μετά το πέρας του ψεσινού αγώνα.

Τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ με την ψυχολογία με το μέρος της καλείται να “χτίσει” πάνω σε αυτή την ιστορική νίκη σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να κοιτάξει την συνέχεια με περισσότερη αυτοπεποίθηση, πίστη και αισιοδοξία.

Ασφαλώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κερδήθηκε μόνο μια μάχη από τις πολλές που θα χρειαστεί ακόμη να δώσουμε στο πρωτάθλημα αν θέλουμε να μπούμε ξανά δυναμικά στην διεκδίκηση του μεγάλου στόχου, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση ωστόσο και ο τρόπος που αγωνίστηκε στο ματς με τον “Δικέφαλο του Βορρά” και πήρε το παιχνίδι θα πρέπει να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αντεπίθεση μας και στο πρωτάθλημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και την περσινή, αλλά και στις αρχές της φετινής σεζόν ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και οι ποδοσφαιριστές καλούνται να το πιστέψουν όλο αυτό και να τα δώσουν όλα για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.