Home TOP NEWS Το παιχνίδι με ΠΑΟΚ να μας δώσει την ώθηση για το “αιώνιο”...

Το παιχνίδι με ΠΑΟΚ να μας δώσει την ώθηση για το “αιώνιο” ντέρμπι!


Και να θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας μας να προσπεράσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο ματς με τον Αποέλ κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.


Η ομάδα μας αύριο θα κληθεί να δώσει άλλο ένα παιχνίδι στην Ευρώπη, από τα πολλά που έχει δώσει την φετινή σεζόν, με τους ποδοσφαιριστές μας να καλούνται να το απολαύσουν, να το ζήσουν και να το χαρούν, καθώς είναι οι ίδιοι που έβαλαν το «τριφύλλι» για πρώτη φορά σε ομίλους.

Τα δεδομένα στην βαθμολογία του ομίλου είναι γνωστά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε τέσσερις αγώνες μετράει μόλις ένα βαθμό και η διάκριση μέσα από τον όμιλος της έχει πλέον «ξεθωριάσει» για τα καλά.

Μετά τα πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καλείται να κατεβεί στο γρασίδι του ΓΣΠ χωρίς άγχος, να κερδίσει εμπειρίες μέσα από το παιχνίδι και παράλληλα να κερδίσει την χαμένη, λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων, αυτοπεποίθηση της.

Μια καλή εμφάνιση απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» ή ακόμα και ένα θετικό αποτέλεσμα πέραν από το οικονομικό κέρδος θα φέρει στην ομάδα μας και αγωνιστικό κέρδος, αφού θα επαναφέρει στους ποδοσφαιριστές μας την δύναμη και την αυτοπεποίθηση ενόψει και της δύσκολης συνέχειας που έρχεται.

Αναμένουμε λοιπόν να γίνει το πολυπόθητο «RESTART» κόντρα στον ΠΑΟΚ, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να κατέβει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο “αιώνιο” ντέρμπι με τον Αποέλ για να διεκδικήσει το τρίποντο.