Home TOP NEWS Τώρα συγκέντρωση για να συνεχίσουμε την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα!

Τώρα συγκέντρωση για να συνεχίσουμε την αντεπίθεση στο πρωτάθλημα!


Από το βράδυ της Πέμπτης η ΟΜΟΝΟΙΑ αποχαίρετησε την Ευρώπη, ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τον Αύγουστο και κράτησε για 4 ολόκληρους μήνες και το οποίο δίδαξε πολλά στην ομάδα μας, στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό επιτελείο, ενώ παράλληλα τους έδωσε αρκετές εμπειρίες για μελλοντική συμμετοχή μας ξανά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.


Τώρα άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ βάζουν οριστικά τελεία στην Ευρώπη και είναι έτοιμοι να επικεντρωθούν και να ρίξουν όλο το βάρος αποκλειστικά στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους εντός συνόρων και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Η ομάδα μας από την περασμένη Δευτέρα και τη νίκη της κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο ξεκίνησε ουσιαστικά την αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα, ωστόσο ακόμη υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για να καλύψει το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ καθώς με τα πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με (ΕΝΠ,Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή) έχασε πολύτιμο έδαφος γι αυτό θα χρειαστεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Με την επιστροφή της από την Ολλανδία η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αρχίσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στην Πάφο FC.

Στόχος για την ομάδα μας στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας θα είναι μόνο η νίκη για να μπορέσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και για να έχει αντίκρισμα η επιτυχία κόντρα στον Αποέλ.