Home TOP NEWS Του αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια του Χούμποτσαν!

Του αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια του Χούμποτσαν!


Ο Χένινγκ Μπεργκ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Τόμας Χούμποτσαν χαρακτηρίζοντας τον εκπληκτικό, απίστευτο και ως τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου.

Είναι γεγονός ότι ο 35χρόνος Σλοβάκος αμυντικός ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα και “χάλασε” κάθε επιθετική προσπάθεια του ΠΑΟΚ η οποία έβγαινε από την πλευρά που αμυνόταν.

Ο Χούμποτσαν δεν είναι η πρώτη φορά που σε τέτοιου είδους παιχνίδια με υψηλές εντάσεις επιλέχθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ να αγωνιστεί κι όσες φορές το έπραξε, ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά.

Μπορεί ο Σλοβάκος να βαδίζει στα 35 του χρόνια, ωστόσο αποτελεί μια πολυτιμή μονάδα και ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ενώ με τις αποδόσεις του κατάφερε να κερδίσει ξανά μια θέση στην Εθνική Σλοβακίας.

Πάντως μετά από αυτό το σπουδαίο παιχνίδι που έκανε ο Χούμποτσαν κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι τεράστια έκπληξη να μην τον δούμε να ξεκινάει στο βασικό σχήμα κόντρα στον Αποέλ, άλλωστε ο Σλοβάκος απέδειξε ότι τα μεγάλα παιχνίδια του πάνε και με το παραπάνω.