Home TOP NEWS Βίτορ Γκόμες: “Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με τον Αποέλ για...

Βίτορ Γκόμες: “Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό με τον Αποέλ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής τις δηλώσεις του Βίτορ Γκόμες μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ομάδα μας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του:

Μεγάλη και ιστορική νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πως είδες το παιχνίδι; «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά, ήταν μια τεράστια επιτυχία και φυσικά είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός αυτό».

Μετά τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα σήμερα ήμασταν πολύ καλοί και τελικά πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα: «Ήταν δύσκολες οι στιγμές για εμάς γιατί μας έλειπαν οι νίκες, αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν μια τεράστια επιτυχία και αυτό μας δίνει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Πως ένιωσες για τη νίκη στους ομίλους του Europa League: «Ήταν μια ιστορική νίκη και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Το μόνο αρνητικό είναι ότι κερδίσαμε χωρίς όμως την παρουσία των φιλάθλων μας στις κερκίδες για να πανηγυρίσουν μαζί σας: «Ναι όλοι ξέρουν ότι οι φίλαθλοι είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς».

Τη Δευτέρα το «Κλάσσικο» απέναντι στον Αποέλ, πως περιμένεις τον αγώνα; «Θα είναι σίγουρα ένα μεγάλο παιχνίδι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ανυπομονούμε για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Με τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ πιστεύεις ότι μπορούμε να κάνουμε επανεκκίνηση στα θετικά αποτελέσματα; «Το ελπίζω, μας δίνει αυτοπεποίθηση για να παίξουμε καλύτερα, νιώθουμε καλύτερα στο γήπεδο και παίρνουμε δύναμη για τέτοιου είδους αγώνες».