Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ Ημίχρονο: Πολύ καλή παρουσία, δικαιούμασταν γκολ και τώρα ακόμα περισσότερη πίεση

Α’ Ημίχρονο: Πολύ καλή παρουσία, δικαιούμασταν γκολ και τώρα ακόμα περισσότερη πίεση


Κάνει πολύ καλό παιχνίδι στο Παραλίμνι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κρατάει μπάλα συνεχώς, έχει καλή κυκλοφορία και βρήκε ευκαιρίες για να σκοράρει. Είναι πολύ συγυρισμένος ο τρόπος που επιτεθόμαστε και σίγουρα δικαιούμαστε γκολ. Το παιχνίδι είναι στο 0-0.

Έπιασε καλή απόδοση στο Τάσος Μάρκου στο πρώτο μέρος είναι πολύ κινητικός ο Παπουλής, έδωσε πολλές βοήθειες ο Λέτσιακς και ο Σέχου από τα άκρα της άμυνας ενώ καλό παιχνίδι κάνουν οι Γκόμεθ και Βίτορ στο κέντρο.

Μπήκε με καλή διάθεση ο Τσέποβιτς και ήταν στη δημιουργία κάποιων φάσεων ενώ έκανε και μία τελική. Ο Τιάγκο έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες ενώ ο Μποτεάκ πρέπει να μπει περισσότερο στο παιχνίδι.

Έχουμε το ματς, πρέπει να σκοράρουμε…

Το Α’ Ημίχρονο

Άρχισε τον αγώνα με τον Φαμπιάνο στο τέρμα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Λούφτνερ και Χούμποτσαν στην άμυνα και Σέχου Λέτσιακς στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Στο κέντρο οι Γκόμεθ και Βίτορ, λίγο πιο μπροστά τον Παπουλή, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής τους Τιάγκο και Μποτεάκ και στην κορυφή τον Τσέποβιτς.

Το παιχνίδι άρχισε με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει δυνατά και να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 2ο λεπτό. Η φάση άρχισε από αριστερά με τον Τσέποβιτς να βγαίνει πλάγια, να δίνει στον Βίτορ ο οποίος βρήκε τον Μποτεάκ δεξιά, μπήκε στη περιοχή ο Γάλλος γύρισε στον Τιάγκο που πήγε με Τακουνάκι να τελειώσει τη φάση όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ένωσης Γκαντσέφσκι.

Θέλησε και η Ένωση να βγει μπροστά και έκανε το πρώτο της σουτ στο 4ο λεπτό όμως ο Φαμπιάνο δεν ανησύχησε.

Κρατούσε μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ, έφτανε με ευκολία έξω από την περιοχή της Ένωσης.

Στο 10ο λεπτό ο Παπουλής έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Σέχου, αυτός σέντραρε, ο Γκαντσέφσκι έδιωξε με τη γροθιά του η μπάλα πήγε στον Τιάγκο στο ύψος του πέναλτι,  επιχείρησε βολέ όμως δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Ήταν η δεύτερη πολύ καλή ευκαιρία αυτή και πάλι με πρωταγωνιστή τον Τιάγκο.

Στο 17ο λεπτό ο Παπουλής μπήκε στη περιοχή από αριστερά, έκανε γύρισμα μπήκε στη φάση ο Τσέποβιτς ο οποίος από δύσκολη θέση και με πλάτη έκανε σουτ άστοχο.

Ένας καταπληκτικός συνδυασμός έγινε στο 19ο λεπτό με τους Παπουλής, Τσέποβιτς, Γκόμεθ και Λέτσιακς, ο τελευταίος σέντραρε στη περιοχή ο Σέχου ήρθε από πίσω έκανε την κεφαλιά όμως ήταν για λίγο άστοχη.

Το πρώτο κόρνερ η ομάδα το κέρδισε στο 22ο λεπτό, το εκτέλεσε ο Γκόμεθ από δεξιά όμως δεν βγήκε κάτι ουσιαστικό.

Στο 25ο λεπτό έγινε μακρινή μπαλιά προς τον Τσέποβιτς στην περιοχή, έδιωξε με κεφάλι αμυνόμενος η μπάλα πήγε στον Τιάγκο που έκανε βολέ όμως ήταν για πολύ λίγο άστοχος.

Στο 31ο λεπτό η Ένωση βγήκε οργανωμένα μπροστά, ο Θεοδώρου έκανε ένα αδύναμο σουτ το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Στο 35ο λεπτό έγινε καλή κυκλοφορία στην περιοχή της Ενωσης, έγινε σέντρα χαμηλά από τον Λέτσιακς και κερδίσαμε κόρνερ. Ο Τιάγκο το εκτέλεσε με πάσα πίω στον Λέτσιακς αυτός σέντραρε όμως δεν έφερε κάτι η φάση.

Στο 37ο λεπτό ο Παπουλής πήρε μπάλα στο κέντρο, βρήκε χώρο έφτασε μέχρι την περιοχή, πλάσαρε σωστά όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.

Στο 41ο λεπτό κερδίσαμε φάουλ έξω από την περιοχή της Ένωσης, το εκτέλεσε απευθείας ο Τιάγκο όμως η μπάλα πήγε στον Γκανστέφσκι.

Άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε στο 43ο λεπτό. Συνδυάστηκαν ωραία Παπουλής και Τιάγκο, ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση για σουτ όμως ολιγόρησε και έχασε τη δυνατότητα να σκοράρει.

Στο 44ο λεπτό ο Λέτσιακς δέχθηκε κάρτα.

Στο τέλος του ημιχρονου έχασε ευκαιρία ο Τσέποβιτς να σκοράρει όμως το πλασέ του πέρασε λίγο άουτ.