Home TOP NEWS Αδιαπραγμάτευτος στόχος το έξι στα έξι!

Αδιαπραγμάτευτος στόχος το έξι στα έξι!


O ποδοσφαιρικός “Γολγοθάς” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τα συνεχόμενα ντέρμπι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο και με θετικό πρόσημο, μετρώντας τρεις νίκες με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Τα παιχνίδια όμως αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν, καθώς από αύριο και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας η ομάδα μας θα έχει μια νέα πρόκληση μπρόστα της, την οποία καλείται να ξεπεράσει με απόλυτη επιτυχία που δεν είναι άλλη από το να κάνει το έξι στα έξι κόντρα στις “φαινομενικά” εύκολες ομάδες του πρωταθλήματος.

Οι επόμενες έξι αγωνιστικές λοιπόν και μέχρι το επόμενο ντέρμπι που θα είναι αυτό κόντρα στον Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει μια “χρυσή” ευκαιρία μπροστά της για να κάνει ένα καλό σερί αφού θα έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Εθνικό Άχνας (εντός), την ΕΝΠ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός), Δόξα (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (εντός), Ερμή (εκτός).

Οι ομάδες που προαναφέραμε ναι μεν μοιάζουν εύκολες, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ θα κληθούν να πάνε σε αυτή την σειρά των αγώνων υποψιασμένοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι καθώς στον πρώτο γύρο χάθηκαν βαθμοί και συγκεκριμένα 12 από τους 18 διαθέσιμους.

Είμαστε βέβαιοι ότι μετά τα παιχνίδια του πρώτου γύρου με τις πιο πάνω ομάδες το πάθημα έγινε μάθημα για όλους στο “Ηλίας Πούλλος” κι αναμένουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την φορά θα παρουσιαστεί έτοιμη και πιο διαβασμένη για να “χτυπήσει” τα τρίποντα σε αυτή την σειρά των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεργκ σε σχέση με τον πρώτο γύρο θα έχει στην διάθεση του και τον Τσέποβιτς τον οποίο γνωρίζει άριστα και σίγουρα θα τον ρίξει στην “μάχη” για να σπάσει τις κλειστές άμυνες.