Home TOP NEWS Αναληθή τα όσα γράφονται για Μπεργκ και Εθνική Πολωνίας!

Αναληθή τα όσα γράφονται για Μπεργκ και Εθνική Πολωνίας!


Κυκλοφόρησε το απόγευμα της Δευτέρας μια είδηση στο “twitter” που εμπλέκει το όνομα του προπονητή μας για να αναλάβει το ερχόμενο καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Πολωνίας μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γέρζι Μπρζέτσεκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας το δημοσίευμα που κυκολοφορεί είναι αναληθές με το Νορβηγό τεχνικό να έχει στραμμένο το μυαλό του αποκλειστικά στο ερχόμενο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην ΕΝΠ που θα γίνει το Παραλίμνι.

Πάντως στο “πράσινο” στρατόπεδο είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με το έργο που επιτελεί ο Μπεργκ στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Νορβηγός τεχνικός μέσα στο 2020 οδήγησε την ομάδα μας με μαεστρία και την ανέβασε ξανά στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος, επίσης οι “πράσινοι” με τον Μπεργκ στον πάγκο τους έγραψαν ιστορία αφού κατάφεραν για πρώτη φορά να μπούνε σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ είναι μέσα στην διεκδίκηση των φετινών τους στόχων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Χένινγκ Μπεργκ με την ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Εμάς η θέση μας σαν ιστοσελίδα είναι ότι το κεφάλαιο Μπεργκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει ακόμη “κλείσει” κάτι που θα πρέπει να γίνει το συντομότερο, καθώς ο Νορβηγός έδειξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ότι ταιριάζει “γάντι” στην φιλοσοφία αυτής της ομάδας.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα που κάναμε λόγο στην αρχή του κειμένου: