Home TOP NEWS Χτυπάνε καμπανάκια τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΝΠ

Χτυπάνε καμπανάκια τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΝΠ


Το μυαλό όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να είναι στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, ωστόσο τα τελευταία αποτελέσματα της ΕΝΠ και δη το αποψινό κόντρα στην ΑΕΛ θα πρέπει να χτυπήσει σαν καμπανάκι κινδύνου για την ομάδα μας.

Η ομάδα του Παραλιμνιού στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια παραμένει αήττητη, ενώ πέτυχε τρεις νίκες κόντρα σε ομάδες που ήταν φαβορί για το τρίποντο, συγκεκριμένα νίκησε κατά σειρά, εκτός έδρας τον Αποέλ και την ΑΕΚ, ενώ κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας και της ομάδας της ΑΕΛ.

Η επόμενη αντίπαλος της ΕΝΠ θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο “Τάσσος Μάρκου” και το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ για να μην πατήσει κι αυτό την “μπανανόφλουδα” θα πρέπει να μεταβεί εκεί αρκετά υποψιασμένο, διαβασμένο και να μετατρέψει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν σε γκολ.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με την ΕΝΠ η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα ωστόσο αυτό που μας δίδαξε το παιχνίδι είναι ότι, αν δεν μετατρέψεις τις ευκαιρίες σε γκολ ίσως χαθούν πολύτιμοι βαθμοί και σε αυτή την φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα οι απώλειες είναι απαγορευτικές.