Home TOP NEWS «Δεν είναι αποτέλεσμα που θα μας απογοητεύσει»

«Δεν είναι αποτέλεσμα που θα μας απογοητεύσει»


Είπε μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου…

Κρατούσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Είναι αλήθεια ότι αμυνθήκαμε σήμερα όμως δεν θυμάμαι κάποια φάση μεγάλη στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μία μεγάλη σειρά αγώνων ντέρμπι αυτή που βγάλαμε, πήραμε 7 βαθμούς και είναι συγκομιδή αποδεκτή. Για να είμαστε δίκαιη με την εικόνα του αγώνα ενδεχομένως και η ισοπαλία να είναι ένα αποτέλεσμα αποδεκτό όμως η στεναχώρια είναι διότι το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο τέλος. Η ομάδα μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα στέκεται όρθια και είναι κοντά στη κορυφή.

Για την τακτική της ομάδας: Η ομάδα μπαίνει με ένα πλάνο στο γήπεδο και προσπαθεί να το εφαρμόσει. Είμαστε ομάδα που δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το παιχνίδι. Έτσι και σήμερα. Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε παίξαμε πιο συντηρητικά. Φτιάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο κάποιες φάσεις δεν σκοράραμε και δυστυχώς ήρθε στο τέλος το γκολ. Δεν είναι αποτέλεσμα που απογοητεύει κανένα. Η συγκομιδή μας είναι αποδεκτή και μας επιτρέπει να είμαστε κοντά στη κορυφή.

Για τη συνέχει;α: Ολοκληρώνεται μία σειρά συνεχόμενων ντέρμπι. Η ομάδα προσπαθεί να διατηρήσει μέσα από τις αλλαγές μία ισορροπία. Είναι δύσκολο εγχείρημα όμως τα καταφέρνουμε αρκετά καλά.