Home TOP NEWS Δεν είναι μόνο το δίλημμα για την επίθεση…

Δεν είναι μόνο το δίλημμα για την επίθεση…


Συνεχίζεται η προετοιμασία στην ομάδα μας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την Ένωση στο Παραλίμνι. Ο Χένινγκ Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα έχοντας μπροστά του κάποιες μέρες για να καταστρώσει το πλάνο με το οποίο θα ψάξει τη νίκη.

Θα γίνουν ξανά αλλαγές στην εντεκάδα. Η απουσία Ασάντε φέρνει διαφοροποίηση στην θέση της επίθεσης. Ντούρις, Τσέποβιτς και Κακουλλής διεκδικούν τη θέση. Ενδεχομένως λίγες περισσότερες πιθανότητες να έχει ο Σλοβάκος.

Από κει και πέρα, η πολύ καλή παρουσία του Βίτορ στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό ίσως να βάζει σε σκέψεις τον Μπεργκ ο οποίος ενδέχεται να τον διατηρήσει βασικό και είτε να αφήσει ξανά στον πάγκο τον Κούσουλο, είτε να δώσει ανάσες στον Γκόμεθ.

Επιστρέφει ο Λέτσιακς από τιμωρία όμως η πολύ καλή παρουσία του Κίκο στο προηγούμενο παιχνίδι είναι το στοιχείο που ενδέχεται να μην διασφαλίζει την επιστροφή του Τσέχου στο αρχικό σχήμα.

Υπάρχουν διλήμματα και για τα άκρα της επίθεσης. Ο Μποτεάκ επανήλθες ύστερα από καιρό στην εντεκάδα, φάνηκε ότι χρειάζεται λίγο χρόνο να βρει καλύτερα πατήματα και ενδέχεται να του δώσει ξανά ευκαιρία ο Μπεργκ.

Το θετικό είναι πως επιλογές υπάρχουν και είναι πολλές. Δεδομένη είναι επίσης και η απουσία Λανγκ τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Χούμποτσαν.