Home TOP NEWS Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση….

Δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση….


Μετά από πολύ καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν μια ολόκληρη βδομάδα μπροστά τους για να προετοιμαστούν για παιχνίδι πρωταθλήματος κάτι που έχει να συμβεί εδώ και αρκετό καιρό.

Οι “πράσινοι” το προηγούμενο διάστημα έβγαλαν ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες με απόλυτη επιτυχία και τώρα δικαιούνται να πάρουν μερικές ανάσες, ωστόσο από το Σάββατο και μετά από το παιχνίδι με την ΕΝΠ αρχίζει άλλος ένας ποδοσφαιρικός “Γολγοθάς”.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ, σε λιγότερο από ένα μήνα θα κληθεί να δώσει συνολικά 6 παιχνίδια, καθώς το διήμερο 13-14 Φεβρουαρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος CYTA.

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ από το παιχνίδι με την ΕΝΠ και έπειτα θα έχει ξανά μαζεμένα παιχνίδια, στα οποία θα κληθεί να πράξει ότι έπραξε και το προηγούμενο διάστημα, δηλαδή να ανταποκριθεί σωστά μέσα από αυτά, να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς έτσι ώστε να παραμένει στα ψηλά της βαθμολογία, γιατί όχι και στην κορυφή αυτής.

Το είπαμε ξανά και ξανά χρόνος για χαλάρωση δεν υπάρχει αφού υπάρχουν συνεχώς αγωνιστικές υποχρεώσεις και οι ποδοαφαιριστές του Χένινγκ Μπερκ καλούνται να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι, έτσι ώστε να πετύχουν στο τέλος της σεζόν τους στόχους τους που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Δείτε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος:

23/1 ΕΝΠ – ΟΜΟΝΟΙΑ
26/1 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός
-30/1 Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ
-6/2 ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα
9/2 Ερμής – ΟΜΟΝΟΙΑ
13/2 ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι που θα ακολουθήσει αυτό με την Δόξα και το οποίο η ομάδα μας θα έχει μια βδομάδα για να προετοιμαστεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καλείται και πάλι να δίνει αγώνες κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες.