Home TOP NEWS Διαβασμένοι οι ποδοσφαιριστές ενόψει ΕΝΠ!

Διαβασμένοι οι ποδοσφαιριστές ενόψει ΕΝΠ!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται εντατικά για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΕΝΠ η οποία θα γίνει το ερχόμενο Σαββάτο.

Οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά και είναι αρκετά διαβασμένοι ότι το Σαββάτο θα βρουν μπροστά τους ένα δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο ο οποίος στα τελευταία παιχνίδι προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και μάλιστα με ομάδες που θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα.

Πάντως το συμπέρασμα που βγαίνει μέσα από τις δηλώσεις που παραχώρησε ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιόρντι Γκόμεθ, στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Μπεργκ, είναι αρκετά διαβασμένοι για την επικείμενη αναμέτρηση, ξέρουν ότι το παιχνίδι δεν θα είναι δύσκολο, ωστόσο δηλώνουν όλοι πανέτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε τις τοποθετήσεις του Γκόμεθ:

«Όπως πάντα θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρας μας και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα προσπαθούμε να αποδώσουμε στον καλύτερο δυνατό βαθμό, αλλά προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε ξανά».

«Πρέπει να επικεντρωθούμε στον τρόπο που εμείς θέλουμε να παίξουμε όπως πάντα. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν κάποια καλά αποτελέσματα και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί είναι επικίνδυνη ομάδα».

«Έχουν δείξει ότι μπορούν να κερδίσουν κάποιες από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως είπα πριν πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Ξέρουμε τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούμε, υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα μετά τα τελευταία αποτελέσματα, έτσι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως πάντα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».