Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: «Σημαντικό παιχνίδι, όχι καθοριστικό»

Δημητρίου: «Σημαντικό παιχνίδι, όχι καθοριστικό»


Μίλησε στη κάμερα της Cytavision ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου:

Είπε:

Eνα ιδιαίτερα δύσκολο το πρόγραμμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ το οποίο ενδεχομένως να μην το συνάντησε καμία Κυπριακή ομάδα στο παρελθον. Είναι σημαντικό παιχνίδι μεταξύ ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα το οποίο μπορεί να κριθεί σε έναν βαθμό ή ακόμα και σε ένα γκολ. Δεν είναι πάντως καθοριστικό παιχνίδι διότι υπάρχει χρόνος να διορθώσεις τυχόν λάθη. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται, το παιχνίδι ίσως να είναι το ίδιο με το προηγούμενο και ευχόμαστε να είμαστε εμείς που θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένας αγώνας που θα τον απολαύσει ο κόσμος.

Για τις επιλογές Μπεργκ: Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Χρειαζόταν να γίνει διαχείριση από την τενχική ηγεσία. Σε 3 μέρες ξαναπαίξουμε και έπρεπε να γίνει η διαχείριση.

Για το τέλος του νικηφόρου σερί: Σίγουροι θα είμαστε σε λιγο που θα δούμε το παιχνίδι όμως πιστεύουμε ότι δεν θα επηρεάσει την ομαδα ο τρόπος που ήρθε το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1 με την ΑΕΛ, σίγουρα έτσι όπως ήρθε μας στεναχώρησε.

Στέλνουμε σε ένα φίλοι της ομάδας που πήγε Γεμρανία και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και στέλνουμε στο φίλο Σταύρο και στην  οικογένεια του τις ευχές μας. Να είναι δυνατός ο μικρός Σταύρος και όλα θα πάνε καλά.