Home TOP NEWS Δώστε της ντέρμπι!

Δώστε της ντέρμπι!


Το είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας μετά τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και δίκαια χαρακτηρίζεται “Βασίλισσα των ντέρμπι”.

Μετά από το παιχνίδι με την Ανόρθωση ακολούθησαν άλλα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Κόντρα στην ΑΕΚ η ομάδα μας κατάφερε να επιβληθεί με 0-3, ενώ σε αυτό με τον Απόλλωνα επικράτησε με 2-1 έπειτα από ανατροπή, την πρώτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί καιρό Χένιγνκ Μπεργκ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα μπροστά της έχει ακόμη δύο ντέρμπι με ΑΕΛ και Απόλλωνα μέσα στο Τσίρειο και στα οποία θα επιδιώξει τη νίκη κάτι που αν το καταφέρει θα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και παράλληλα θα της δώσει την δυνατότητα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πάντως γι αυτό που αναφέραμε πιο πάνω ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα παιχνίδια το επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί. Στα 7 ντέρμπι που έδωσε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετράει 6 νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με την Ανόρθωση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Επίσης στα παιχνίδια με το λεγόμενο BIG 6 μάζεψε 19 βαθμούς από τους 21 διάθεσιμους, ενώ ο συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα παιχνίδια είναι κι αυτός εντυπωσιακός, καθώς το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ δέχθηκε 3 γκολ και κατάφερε να πετύχει 17.

  1. OMONOIA – AEK 2-1
    2. ANOΡΘΩΣΗ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1
    3. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ 3-0
    4. ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
    5. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 3-0
    6. ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3
    7. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 2-1