Home TOP NEWS Δύσκολη αποστολή όμως υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα

Δύσκολη αποστολή όμως υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα


Η νίκη που πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη Τετάρτη επί του Απόλλωνα, με ανατροπή, σίγουρα κάνει τον αντίπαλο μας ακόμα πιο διψασμένο για νίκη.

Βέβαια και η ομάδα μας θα μπει το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου για να επαναλάβει την προ ημερών επιτυχία της και να πιάσει αυτή τη φορά την ομάδα της Λεμεσού στη κορυφή.

Η αποστολή μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επιλογές που θα γίνουν από τον Μπεργκ στην εντεκάδα η οποία θα αλλάξει και σήμερα.

Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε για την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος ήταν εκτός από τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Στην ομάδα μας υπάρχει πολύ μεγάλη θέληση για θετικό αποτέλεσμα. Αν έρθει θα είναι εξαιρετικό, αν όχι το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε από το πρόγραμμα της όλα τα ντέρμπι οι πιθανότητες να είμαστε εμείς στην πρώτη θέση με το τέλος της πρώτης φάσης θα είναι και πάλι μεγάλες.

Μπαίνουμε λοιπόν το απόγευμα στο γήπεδο για νίκη και αν την πετύχουμε τότε θα γίνουμε αυτόματα φαβορί για την πρωτιά και για τον τίτλο.