Home TOP NEWS Επιστροφή και απουσίες φέρνουν αλλαγές – Θέση διεκδικούν πολλοί στην εντεκάδα

Επιστροφή και απουσίες φέρνουν αλλαγές – Θέση διεκδικούν πολλοί στην εντεκάδα


Προετοιμάζει την ομάδα για νίκη, αύριο στο Παραλίμνι, ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός έχει καταστρώσει το πλάνο έχοντας στο μυαλό του τα αγωνιστικά δεδομένα που προκύπτουν από τις τιμωρίες των παικτών του. Ο Ασάντε και ο Λανγκ θα μείνουν εκτός από το αυριανό ματς ενώ επιστρέφει ο Λέτσιακς.

Άρα θα γίνουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Εθνικό.

Ο Τσέχος αριστερός μπακ αναμένεται ότι θα πάρει ξανά θέση βασικού με τον Κίκο, κατά πάσα πιθανότητα, να μένει εκτός. Την απουσία στην άμυνα του Λανγκ θα αναπληρώσει ο Χούμποτσαν ενώ κάπως πιο δύσκολη είναι η πρόβλεψη για τον ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ασάντε.

Τις περισσότερες πιθανότητες, εικάζουμε ότι έχει ο Μίχαλ Ντούρις χωρίς όμως να αποκλείεται να δούμε τον Μάρκο Τσέποβιτς να επιλέγεται από τον προπονητή και να αρχίζει το παιχνίδι. Είναι και ο Ανδρόνικος Κακουλλής ο οποίος είναι αυτός που, σε σχέση με τους άλλους δύο, μπορεί να δώσει και το στοιχείο της ταχύτητας μπροστά.

Από κει και πέρα είναι κι άλλοι που διεκδικούν θέση βασικού και οι οποίοι δεν ήταν στην εντεκάδα το περασμένο Σάββατο. Τιάγκο και Κούσουλος ενδέχεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα ενώ πιθανότητες έχει και ο Λοϊζου.

Αναλύοντας πάντως τα αγωνιστικά δεδομένα γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μπεργκ πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια καθώ οι επιλογές που έχει στα χέρια του είναι και πολλές και καλές.