Home TOP NEWS Εξαιρετικά τα στατιστικά της ΑΕΛ, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα...

Εξαιρετικά τα στατιστικά της ΑΕΛ, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα


Έχει καταγράψει 4 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΛ, από Αποέλ, ΑΕΚ, ΟΜΟΝΟΙΑ και Πάφο και βρίσκεται σήμερα στη κορυφή καθώς είναι η ομάδα με τις λιγότερες ισοπαλίες. Έχει μόλις μία στους 17 αγώνες που έδωσε φέτος. Με τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο Αμμόχωστος.

Εκπληκτικό είναι επίσης και το στατιστικό που θέλει την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ να έχει κερδίσει όλους τους αγώνες που έδωσε μεχρι σήμερα, στο φετινό πρωτάθλημα, στο Τσίρειο.

Η τελευταία ομάδα που κέρδισε την ΑΕΛ στην έδρα της είναι η δική μας σε εκείνο το εντυπωσιακό 3-0 της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά την τελευταία της φετινή ήττα στο «Στέλιος Κυριακίδης» από την Πάφο, ακολούθησαν 8 παιχνίδια. Έχει 7 νίκες και 1 ισοπαλία, συμπεριλαμβανομένης της νίκης επί της ΑΕΚ στην «Αρένα» για το κύπελλο, και είναι μαζί με την ΟΜΟΝΟΙΑ οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή.

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά της πολύ δύσκολης δοκιμασίας που έχει μπροστά της η ομάδα μας το ερχόμενο Σάββατο. Έδειξε πάντως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ πως είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και σίγουρα θα πάει στη Λεμεσό σε δύο μέρες για να κερδίσει τον αγώνα.