Home TOP NEWS Φαίνεται η διαφορά στη διάρκεια και στην ένταση

Φαίνεται η διαφορά στη διάρκεια και στην ένταση


Από το Σάββατο, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ένωση, γίνεται συνεχώς αναφορά για την πολύ καλή απόδοση που έπιασε στον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σε ένα ματς με πολλές δυσκολίες η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε μέχρι τέλους και η καλή της παρουσία και η υπεροχή της καρποφόρησαν.

Ήταν εμφανής η διάρκεια στο παιχνίδι της, η φρεσκάδα με την οποία παρουσιάστηκε στο γήπεδο και η ένταση η οποία ήταν αμείωτη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγώνα.

Το γεγονός ότι η ομάδα είχε στη διάθεση της μία σχεδόν εβδομάδα να προετοιμαστεί λειτούργησε ευεργετικά. Ήταν αυτό που «φώναζαν» το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας για το πρόγραμμα έτσι όπως ήταν διαμορφωμένο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια επηρεάζουν σίγουρα την αγωνιστική κατάσταση των παικτών ενώ αναγκάζουν και τον προπονητή να κάνει αλλαγές ώστε να διαχειριστεί την κόπωση τους.

Η ομάδα έχει ξανά αρκετές μέρες για να προετοιμαστεί, μία «πολυτέλεια» η οποία δεν υφίστατο μέχρι τώρα, και αναμένουμε ότι θα δούμε το ίδιο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στον αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.