Home TOP NEWS Η αλλαγή ρόλου έφερε τη δική του μεταμόρφωση αλλά και της ομάδας

Η αλλαγή ρόλου έφερε τη δική του μεταμόρφωση αλλά και της ομάδας


Έκλεισε στόματα με τις εμφανίσεις του στα ντέρμπι ο Ερνέστ Ασάντε. Μέσα σε λίγες μέρες έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων επιτυχίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε παιχνίδια μάλιστα με μεγάλες απαιτήσεις.

Μπορεί ο ίδιος να δηλώνει πως η θέση που αρέσκεται να αγωνίζεται, είναι το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής όμως η τοποθέτηση του από τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης τον έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Σκοράρει κατά ριπάς, είναι συνεχής πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα ενώ με την ταχύτητα του μπορεί να ανοίξει τον αντίπαλο με μία πάσα προς το μέρος του στο χώρο.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε πάντως σήμερα είναι δείγμα και της πολύ καλής τεχνικής του, της αντίληψης του χώρου που έχει αλλά και της ικανότητας του να γίνεται απόλυτα ουσιαστικός όντας τοποθετημένος στη γραμμή κρούσης.

Σκόραρε με την ΑΕΛ, με την Γρανάδα, με την Καρμιώτισσα, 2 με την Ανόρθωση και δύο απόψε για να γίνει ο πρώτος σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 7 γκολ μέσα στη σεζόν.

Βρήκε το ρόλο του ο Μπεργκ ο οποίος τον έχει μεταμορφώσεις και μέσα από τη δική του αλλαγή ήρθε και το ανέβασμα της ομάδας. Φαίνεται πως έχει ακόμα πολλά να δώσει ο Ερνέστ ο οποίος έχει διαψέυσει με τον πιο δυναμικό τρόπο εκείνους που πρόσφατα ήταν κάπως σκεπτικοί το προηγούμενο διάστημα με την επιλογή του.