Home TOP NEWS Η κούραση ίσως φέρει αλλαγές κόντρα στον Εθνικό!

Η κούραση ίσως φέρει αλλαγές κόντρα στον Εθνικό!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ το μυαλό είναι στραμμένο στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο οποίο φυσικά ο στόχος είναι η νίκη, οι τρεις βαθμοί και επιστροφή στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Τα τελευταία και συνεχόμενα ντέρμπι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα είναι δεδομένο ότι έχουν επιφέρει κάποια κούραση σε κάποιους ποδοσφαιριστές και ίσως αυτό να παίξει τον δικό του παραγόντα για να προχωρήσει ο Χένινγκ Μπεργκ σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Ο Νορβηγός τεχνικός είχε μόνο ένα διήμερο να προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, χωρίς να υπολογίζει γι αυτό μόνο τον τιμωρημένο, λόγω κάρτών Γιαν Λέζιακς.

Στην θέση του Τσέχου μπακ πιθανών να δούμε τον Kίκο να αγωνίζεται, ενώ η τεχνική ηγεσία των πρασίνων ίσως φρεσκάρει την ομάδα και σε κάποιες άλλες θέσεις ενόψει και των επόμενων αγώνων που ακολουθούν.

Ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να επανέλθει στην ενδεκάδα είναι ο Άνταμ Λανγκ που δεν αγωνίστηκε στο περασμένο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ ο Ούγγρος θα κάτσει αναγκαστικά λόγω τιμωρίας στο παιχνίδι με την ΕΝΠ.