Home TOP NEWS «Η νίκη ήταν το μόνο που θέλαμε… είχαμε πέναλτι, το VAR είναι...

«Η νίκη ήταν το μόνο που θέλαμε… είχαμε πέναλτι, το VAR είναι εξαιρετικό εργαλείο για να δημιουργήσουμε ομορφο ποδόσφαιρο να το χαιρόμαστε»


Η τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρίου μετά τον αγώνα:

Ήταν μία σημαντική νίκη. Αν θυμάστε καλά λέγαμε πριν το παιχνίδι ότι ήταν το μοναδικό ζητούμενο. Έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αυτό είναι που μετρά στο τέλος. Επεσήμανε το δύσκολο πρόγραμμα ο προπονητής και μπράβο στους παίκτες που κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και να κερδίσουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα με 3 παιχνίδια σε μία εβδομάδα.

Για το βεβαρυμένο πρόγραμμα και τη θέση της ΚΟΠ: Έχουμε τη θέση της ΚΟΠ. Μπορείτε να την ρωτήσετε.  

Για το VAR και τη φάση του Κίκο: Είδαμε μία φάση παράβασης πέναλτι στον Κίκο. Δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή και δεν υπήρξε βοήθεια από το VAR. Το VAR είναι εξαιρετικό εργαλείο. Είναι χρυσάφι ειδικά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι κρίμα να μην μπορεί να διορθώσει φάσης σαν αυτή. Είναι μία χρυσή ευκαιρία να καταπολεμήσουμε την προκατάληψη και να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι μία νέα αρχή, το καταλαβαίνουμε και πιστώνουμε. Σίγουρα θα γίνονται λάθη όταν αρχίζεις κάτι νέο. Όμως πρέπει να βελτιωθούμε για να φτιάξουμε ένα όμορφο ποδόσφαιρο και να το χαιρόμαστε.

Για Τσέποβιτς και τα μεταγραφικά: Ο προπονητής απάντησε αυτό το ερώτημα. Δεν υπάρχουν μεγάλα πλάνα. Είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ του και είπε πως δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο από τους παίκτες που έχουμε.

Για το τέλος αφιερώνουμε τη νίκη μας στον μικρό Σταύρο για να του δώσουμε δύναμη για να παραμείνει δυνατός.