Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 0-0: Κάπως καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα ντέρμπι χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα

Ημίχρονο 0-0: Κάπως καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα ντέρμπι χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα


Δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικό το ντέρμπι στο Τσίρειο. Είναι λίγες οι φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι. Καλύτερη στιγμή ήταν το σουτ του Λοϊζου έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε έξω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατάει περισσότερη ώρα τη μπάλα όμως δεν βρίσκει το διάδρομο για να ανοίξει την άμυνα του αντίπαλου.

Γίνεται κατά κάποιο τρόπο ένα παιχνίδι αλληλοεξουδετέρωσης και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου με δεδομένο ότι είναι εμφανές πως καμία από τις δύο ομάδες δεν ρισκάρει ιδιαίτερα.

Το Α’ Ημίχρονο

Άλλαξε την εντεκάδα του κατά τα 3/11 απόψε ο Μπεργκ αφήνοντας εκτός τους Λανγκ, Κακουλλή και Ντούρις. Στο κέντρο της άμυνας είναι οι Λούφτνερ και Χούμποτσαν, δεξιά ο Σέχου και αριστερά ο Λέτσιακς.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής βρίσκονται οι Κούσουλος μαζί με τον Γιόρντι Γκόμεθ με τον Τζιωνή να παίζει λίγο πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα άκρα θα τοποθετηθόυν οι Τιάγκο και Λοίζου και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ασάντε.

Πάτησε πιο καλά στα πρώτα λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ και ήταν η ομάδα που κράτησε λίγο περισσότερο τη μπάλα προσπαθώντας με κάποιες μπαλιές να βγάλει παίκτη στη πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα.

Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο πέρασε χωρίς κάποια φάση. Στο 16ο λεπτό μπήκε με απαιτήσεις στη περιοχή από αριστερά ο Τζιωνής, έκανε συρτή σέντρα κερδίζοντας κόρνερ. Ο Τιάγκο το εκτέλεσε πάνω όμως στον Δημητρίου.

Συνέχισε να είναι καλύτερη στον αγώνα η ΟΜΟΝΟΙΑ με τους Τιάγκο, Λοϊζου και Τζιωνή να είναι αρκετά κινητικοί και τον Ασάντε να περιμένει κάποια μεταβίβαση στο χώρο.

Στο 23ο λεπτό ο Φιλιώτης έκανε σέντρα στην περιοχή με τον Πίττα να πιάνει ένα άστοχο γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Ήταν η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Στο 26ο λεπτό ο Τιάγκο εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, στο νπρώτο δοκάρι ο Κούσουλος έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πήγαινε μέσα όμως παρενεβλήθη στη φάση παίκτης του Απόλλωνα διώχνοντας σε νέο κόρνερ το οποίο δεν έφερε κάτι.

Η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 28ο λεπτό όταν ο Τζιωνής πήρε μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο από τον Γκόμεθ, την κουβάλησε αρκετά μέτρα φτάνοντας έξω από την περιοχή του Δημητρίου, έκανε δυνατό σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Αδυνατούσε ο Απόλλων να βγει μπροστά με αξιώσεις με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κυκλοφορεί με άνεση τη μπάλα χωρίς όμως να βρίσκει το διάδρομο για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο 38ο λεπτό ο Απόλλων κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο. Ο Κουσουλος μάρκαρε αντικανονικά τον Ματέι με τον Τιμοθέου να σφυρίζει παράβαση. Το εκτέλεσε ο Ματέι απευθείας με τη  μπάλα να κτυπά στο κεφάλι του Χούμποτσαν και να φεύγει πλάγιο άουτ.

Στο 40ο λεπτό ο Απόλλων ανέβηκε με ταχύτητα στην επίθεση, η μπάλα πήγε στον Πίττα έξω από την περιοχή ο οποίος πλάσαρε άστοχα από απόσταση. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε άλλο ένα σουτ από τον Ματέι και πάλι ήταν άστοχο.