Home TOP NEWS Ημίχρονο: Ισοφαρίσαμε και είμαστε καλύτεροι

Ημίχρονο: Ισοφαρίσαμε και είμαστε καλύτεροι


Έκανε ένα 25λεπτό να βρει το ρυθμό της στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αιφνιδιάστηκε μάλιστα από το γρήγορο γκολ του Απόλλωνα ο οποίος στα πρώτα λεπτά ήταν καλύτερος. Το γκολ του Τιάγκο στο 25ο λεπτό ανέβασε τη ψυχολογία μας, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι, πιέσαμε και ψάξαμε άμεσα την ανατροπή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από τον αντίπαλο της και μπορεί σίγουρα να σκοράρει κι άλλες φορές.

Ο Απόλλων έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι παρά τις απουσίες του και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε απόψε. Είναι πάντως ένα πολύ καλό παιχνίδι για τους ουδέτερους.

Το παιχνίδι στο Α ημίχρονο:

Η αναγκαστική αλλαγή του Γκόμεθ έφερε τον Βίτορ στην εντεκάδα απόψε ενώ ο Μπεργκ επανέφερε τον Λούφτνερ στο αρχικό σχήμα αφήνοντας στον πάγκο τον Χούμποτσαν. Οι υπολοιποι ήταν οι ίδιοι με τους προηγούμενους αγώνες.

Η πρώτη επίθεση ήταν για τον Απόλλωνα με τον Γιαννιώτα ο οποίος ανέβηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα έκανε σέντρα και έδιωξε σε κόρνερ ο Λούφτνερ.

Η εκτέλεση κράτησε τον Απόλλωνα μπροστά, ο Ασάντε δεν μπόρεσε να διώξει, ο Πίττας πήρε μπάλα από αριστερά μπήκε στην περιοχή, σούταρε στην κλειστή γωνία του Φαμπιάνο, αυτός απέκρουσε όμως ήρθε από πίσω στην επαναφορά ο Ντιγκινί για να πλασάρει και να κάνει το 1-0.

Συνέχισε να είναι πιο επιθετικός ο Απόλλων και να κατεβαίνει με ευκολία στη περιοχή μας.

Η επόμενη τελική ήρθε στο 10ο λεπτό και πάλι από τον Απόλλωνα με ένα σουτ από τον Ντιγκινί από δύσκολη γωνία, πλάγια αριστερά με τον Φαμπιάνο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 11ο λεπτό βγήκε μία μπαλιά μπροστά από τον Λέτσιακς στον Ασάντε, αυτός έβγαινε μόνος απέναντι στον Δημητρίου, έβαλε το χέρι ο Βασιλείου και τον ανέτρεψε όμως ο Τιμόθεος Χριστοφή δεν έδωσε τίποτα.

Στο 13ο λεπτό ο Βίτορ έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα σε σώμα αμυνόμενου και πέρασε κόρνερ.

Δεν μπορούσε να δημιουργήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Αν και ισορρόπησε τον αγώνα μετά το καλό ξεκίνημα του Απόλλωνα δεν μπορούσε να βρει τους διαδρόμους για να φτιάξει φάσεις.

Στο 25ο λεπτό βγήκε μπαλιά από τον Βίτορ στον Λέτσιακς ο οποίος με υπερένταση πρόλαβε τη μπάλα σεντράροντας από αριστερά, η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή στον Τιάγκο ο οποίος σούταρε με μία σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.

Συνέχισε να είναι επιθετική η ΟΜΟΝΟΙΑ, βρήκε φάση με μία σέντρα του Λέτσιακς από αριστερά ενώ στην εξέλιξη η μπάλα πήγε δεξιά με τον Σέχου να δίνει στον Παπουλή στην περιοχή, αυτός πλάσαρε κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση έγινε κεφαλιά από τον Τιάγκο όμως η μπάλα πήγε στον Δημητρίου.

Στο 33ο λεπτό κυκλοφορήσαμε ωραία τη μπάλα η οποία βγήκε έξω από την περιοχή με τον Βίτορ να κάνει σουτ και να κερδίζει κόρνερ. Στην εκτέλεση βγήκε μία σέντρα από τον Τιάγκο, ο Κούσουλος έκανε προβολή από κοντά όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Δημητρίου.