Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Ρευστό το προβάδισμα μας στο ΓΣΠ

Ημίχρονο: Ρευστό το προβάδισμα μας στο ΓΣΠ


Σε έναν βρεγμένο αγωνιστικό χώρο και υπό συνεχή βροχόπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει καλά και προηγείται στο ΓΣΠ του Εθνικού με 1-0. Σκόρερ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γκόμεθ με ένα παράξενο τρόπο.

Ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ, φάσεις βέβαια πολλές δεν έφτιαξε αν και έλεγξε το παιχνίδι.

Το σκορ είναι ρευστό και θα πρέπει να μπει η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο και να επιδιώξει ένα δεύτερο τέρμα για να αισθανθεί πιο άνετα.

Α’ Ημίχρονο

Έκανε δαφοροποιήσεις στην εντεκάδα και σήμερα ο Μπεργκ βάζοντας τον Φαμπιάνο στο τέρμα, τους Λανγκ και Λούφτνερ στο κέντρο της άμυνας και στα άκρα τους Σέχου και Κίκο. Στο κέντρο τους Γκόμεθ και Γκόμες και πιο μπροστά τον Παπουλή. Στα άκρα του Τζιωνή και Μποτεάκ και στην επίθεση τον Ασάντε.

Έκανε μια δυο πλαγιοκοπήσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα η ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς όμως οι μπαλιές που βγήκαν από τα άκρα να φέορυν κάποιο αποτέλεσμα. Φαινόταν από την αρχή ότι ο Εθνικός θα ανέμενε στο γήπεδο του για να βγάλει αντεπιθέσεις. Ο Μπεργκ είχε ψηλά τις γραμμές του για να ασκήσει πίεση στην άμυνα του Εθνικού.

Στο 6ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το πρώτο της κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Γκόμεθ από δεξιά, πετάχτηκε για τη κεφαλιά ο Λούφτνερ, έμεινε η μπάλα στη περιοχή με τον Βίτορ να μπαίνε στη φάση όμως μην μπορεί να πλασάρει.

Θέλησε να βγει μπροστά στο 7ο λεπτό ο Εθνικός με μία μπαλιά μακρινή στον Μάριο Ηλία ο οποίος ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Κρατούσε πολύ περισσότερη ώρα τη μπάλα η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο 13ο λεπτό κερδίσαμε κόρνερ ύστερα από δυνατό σουτ του Σέχου που κόντραρε. Στην εκτέλεσε έγινε φάση διαρκείας η μπάλα κατέληξε ξανά στον Γκόμεθ από δεξιά ο οποίος σέντραρε πέρασε η Μπάλα από όλους, έσκασε μπροστά στον Μπογκαντίνοφ, πήγε με ύψος στη δεξιά του γωνία, κτύπησε στο δοκάρι και πέρασε μέσα από τη γραμμή. Έτσι άνοιξε το σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στο 18ο λεπτό ο Εθνικός κέρδισε φάουλε έξω από την περιοχή μας. Ήταν καλό το σημείο. Ο Χριστοφή εκτέλεσε, ήταν καλό το σουτ όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία μας.

Συνέχισε πάντως να είναι καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ αν και μετά το γκολ ο Εθνικός έψαξε τρόπο να αντιδράσει. Βγήκαν κάποιες επιθέσεις με Κίκο από αριστερά και Τζιωνή από δεξιά χωρίς να φέρουν κάτι.

Ένα σουτ επίσης από αριστερά από τον Παπουλή ήταν πολύ άστοχο στο 35ο λεπτό.

Απείλησε στο 39ο λεπτό η Άχνα με ένα γύρισμα του Ηλία από αριστερά, έβγαλε όμως την άμυνα ο Λούφτνερ.

Στο 42ο λεπτό κερδίσαμε φάουλ από πλάγια θέση αριστερά. Το εκτέλεσε ο Τζιωνής με τον Κοστόφσκι να διώχνει σε κόρνερ.