Home TOP NEWS Ήταν αυτονόητο, το δήλωσε ξεκάθαρα και ο Μπεργκ

Ήταν αυτονόητο, το δήλωσε ξεκάθαρα και ο Μπεργκ


Ήταν αυτονόητο, βλέποντας τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ότι η εντεκάδα καταρτίστηκε βάση της αγωνιστικής κατάστασης του κάθε πάικτη ξεχωριστά και της κόπωσης που κουβαλά μέσα από τους πολλούς αγώνες.

Σήμερα το ξεκαθάρισε κι ο Χένινγκ Μπεργκ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Αν τα παιχνίδια ήταν μία φορά την εβδομάδα, τότε η ομάδα μας θα ήταν διαφορετική. Υπήρχαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στην ΑΕΛ. Έτσι πήραν χρόνο συμμετοχής κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Δεν είχαμε τον χρόνο για ξεκούραση, ενώ τώρα τον έχουμε». ήταν η σχετική τοποθέτηση του.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια βέβαια συνεχίζονται, πέφτει ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας στο πρόγραμμα που ακολουθεί. Αν η ομάδα έχει κέρδος στον αυριανό αγώνα τότε βάζει πλώρη για κορυφή. Το φρεσκάρισμα το περασμένο Σάββατο έπρεπε να γίνει, αναμένουμε ότι θα δούμε ξανά αλλαγές αύριο από τον Μπεργκ και από κει και πέρα θα δοθεί πολύ περισσότερος χρόνος για ξεκούραση και προετοιμασία της ομάδας μέσα στο επόμενο διάστημα.

Η ομάδα παίζει με τον Απόλλωνα αύριο, το παιχνίδι με τον Εθνικό είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο και θα ακολουθήσει μία εβδομάδα μέχρι το επόμενο με την Ένωση.