Home TOP NEWS Και τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ!

Και τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΛ!


Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ανήκει πλέον στο παρελθόν με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να γυρίζουν σελίδα και να βλέπουν το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Χρόνος για ξεκουράση δεν υπάρχει για τους ποδοσφαιριστές μας καθώς σε 48 ώρες ταξιδεύουν στην Λεμεσό για να δώσουν ακόμη ένα ντέρμπι.

Αυτή την φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο πλέον του πρωταθλήματος ΑΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού το τελευταίο διάστημα προέρχονται από μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, ενώ στην έδρα τους μετρούν εννέα τρίποντα σε ισάριθμα παιχνίδια. Βλέποντας κανείς τους αριθμούς αντιλαμβάνεται ότι ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αρκετά μεγάλος και στο Σαββατιάτικο ντέρμπι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χένινγκ Μπέργκ θα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του μόνιμα παροπλισμένου Χαράλαμπου Κυριακίδη. Ο τεχνικός της ομάδας μας αυτές τις δύο μέρες (Πέμπτη – Παρασκευή) πριν από το ντέρμπι θα καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας στην διάθεση του όλα του τα όπλα.

Τόσο ο Νορβηγός κόουτς, όσο και οι ποδοσφαιριστές του θα βρεθούν μπροστά σε νεές προκλήσεις, πρώτα να “σπάσουν” το αήττητο που τρέχει η ΑΕΛ στο Τσίρειο και δεύτερο να καταφέρουν να πετύχουν την 7η κατά σειρά νίκη και την τέταρτη σερί σε αγώνα ντέρμπι.