Home TOP NEWS Και τώρα Εθνικός Άχνας

Και τώρα Εθνικός Άχνας


Η ομάδα μας καλείται να αφήσει πίσω το ντέρμπι με τον Απόλλωνα καθώς σε δύο μέρες από μέρες από σήμερα και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σαββάτο(16/1) θα κληθεί να δώσει άλλο ένα αγώνα αυτή την φορά κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ όπως αναφέραμε και στο Post Game κατάφερε να βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα μετρώντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, μαζεύοντας συνολικά 20 βαθμούς οι οποίοι την ανέβασαν στην τρίτη θέση και σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Το ερχόμενο Σαββάτο λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στον Εθνικό Άχνας, θα ανοίξει τον κύκλο των βατών παιχνιδιών που θα έχει μπροστά της και στα οποία αυτή την φορά θα επιδιώξει να έχει το απόλυτο έτσι ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες των προπορευόμενων για να σκαρφαλώσει στην κορυφή.

Τα παιχνίδια του πρώτου γύρου με τις ομάδες που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη μας δίδαξαν ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ή εύκολοι αντιπάλοι, καθώς σε αυτά το σύνολο του Μπεργκ έχασε τους περισσότερους βαθμούς, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνεπώς το πάθημα του πρώτου γύρου πρέπει να μας γίνει μάθημα και οι απώλειες με μικρομεσαίες ομάδες από εδώ και πέρα απαγορεύονται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε τον τελευταίο μήνα ότι έχει το ρόστερ, έχει την ποιότητα και είναι στα πόδια των παικτών της να απλουστεύσουν τα πράγματα, μέσω της απόδοσης τους στα παιχνίδια που θα έχουν μπροστά τους, αρχής γενομένης με τον Εθνικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσει ο Λέτσιακς λόγω τιμωρίας και ο τραυματίας Κυριακίδης, επιστρέφουν οι Παπουλής και Τσέποβιτς, ενώ θα αναμένεται η απόφαση του Χένινγκ Μπεργκ για τον Ασάντε που δέχθηκε κίτρινη κάρτα κόντρα στον Απόλλωνα και θα πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.