Home TOP NEWS Κούσουλος: “Δεν μετανιώνω που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Κούσουλος: “Δεν μετανιώνω που ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ”


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιάννης Κούσουλος ήταν φιλοξενούμενος στο 15ο επεισόδιο της εκπομπής “Total Green”. Ο Διεθνής Κύπριος μεσοαμυντικός μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα μας, για τον Χένινγκ Μπεργκ και για την δική του απόδοση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Εθνική Κύπρου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τον εαυτό του: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε μια με δύο μέρες. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.

Για τη δουλειά που γίνεται φέτος: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ο προπονητής κάνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ, ενώ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα».

Για τον Μπεργκ: «Είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου.Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, θέλει να μας βγάζει τον καλύτερο μας εαυτό, με βοήθησε πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του».

Για το ότι σκοράρει γκολ: «Στις στατικές φάσεις προσπαθώ να προωθούμαι και να σκοράρω»

Για την  πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Ήμουν πολλά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα. Η πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μεγάλη χαρά για μένα, πίστευα στον εαυτό μου και έκανα το βήμα. Είχα και πρόταση από το εξωτερικό τότε, αλλά προτίμησα να έρθω στην Ομόνοια».

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και σαν αρχηγός προσπαθώ να το κρατήσω, μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας»

Για τα νεαρά παιδιά της ομάδας: «Έχουν μέλλον και το έχουν αποδείξει. Πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά και θα είμαι δίπλα τους να τους βοηθώ. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Για τον Παναγή: «Με τον Παναγή θα γίνουμε και κουμπάροι. Ήμαστε παρόμοιοι χαρακτήρες και πολύ καλοί φίλοι. Αλλά και με τους υπόλοιπους έχω εξαιρετικές σχέσεις».

Για το πως ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο: «Ήταν συνέχεια στο μυαλό μου το ποδόσφαιρο από μικρός. Από μια ηλικία και μετά, το σκεφτόμουν συνέχεια και με κέρδισε».

Για τις συμβουλές που μπορεί να δίνει στους νεαρούς: «Είναι καλό να έχεις στόχους, μαζί με την σκληρή δουλειά. Είναι καλό να βλέπουν αστέρες, αλλά να μην παρασύρονται. Προσγειωμένοι και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα»

Για το τι κάνει στον ελεύθερο του χρόνο: «Δεν βγαίνω πολύ συχνά, μένω σπίτι. Η κοπέλα μου θέλει να βγαίνουμε και έχω μερικά… προβληματάκια (γέλια). Παίζω FIFA και Fortnite στον ελεύθερο μου χρόνο».