Home TOP NEWS Κρίνεται του Τσέποβιτς ενόψει Απόλλωνα…

Κρίνεται του Τσέποβιτς ενόψει Απόλλωνα…


Δεν ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από απραξία ο Σέρβος επιθετικός Μάρκο Τσέποβιτς. Όντας ποδοσφαιριστής της Ταϊλανδέζικης Μπουριράμ έρχεται με γεμάτα παιχνίδια, έχοντας πετύχει στους 9 αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο 5 τέρματα.

Ήταν εκτός από τους τρεις τελευταίους αγώνες της πρώην ομάδας του μέσα στον Δεκέμβριο. Το τελευταίο του παιχνίδι το έδωσε στις 29/11. Το Σάββατο προπονήθηκε με την ομάδα, ακολούθησε και χθες πρόγραμμα εκγύμνασης, θα προπονηθεί και σήμερα ενώ αύριο θα αποφασιστεί εάν είναι σε θέση να βρίσκεται στην αποστολή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αν επιλεγεί τότε πρκύπτει σύμπτωση καθώς είναι πιθανόν να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ, κόντρα στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο πατέρας του.

Πάντως ο Μπεργκ φάνηκε χθες βράδυ στις δηλώσεις του ιδιαίτερα αισιόδοξος για το γεγονός ότι έχει πλέον αυτόν τον ποδοσφαιριστή στο υλικό του ενώ είπε ότι η έλευση του ανεβάζει και τον ανταγωνισμό στην ομάδα.

Τον γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Βιντεότον. Περιμένουμε πάντως να δούμε το Σέρβο να καταγράφει σύντομα τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της ομάδας μας.