Home TOP NEWS Με φάρο την τελευταία μας επίσκεψη στο Τσίρειο!

Με φάρο την τελευταία μας επίσκεψη στο Τσίρειο!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορούν να χαλαρώσουν ούτε στιγμή καθώς το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο. Σε ένα 48ώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει άλλο ένα παιχνίδι και μάλιστα πάλι ντέρμπι, αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο.

Το ματς απέναντι στην ΑΕΛ θα είναι το τέταρτο κατά σειρά ντέρμπι, με το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ να θέλει διακαώς τη νίκη και σε αυτό συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία του και για να μπορέσει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και γιατί όχι να ανέβει σε αυτήν.

Η ομάδα μας θα πάει στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία από τα 6 συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν στα ντέρμπι με Αποέλ,Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Σίγουρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αφού η ΑΕΛ βρίσκεται σε πολύ κατάσταση, ενώ στην έδρα της μετράει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια γι αυτό και η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί στο γήπεδο πανέτοιμη, να αποφύγει τα εύκολα λάθη και να είναι αποτελεσματική μπροστά από την εστία του Βοζίνια για να μπορέσει να “καθαρίσει” το ντέρμπι.

Τέλος να πούμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στην Λεμεσό με φάρο το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στο Τσίρειο και το οποίο ήταν την περσινή περίοδο. Η τελευταία μας επίσκεψη στο εν λόγω γήπεδο ήταν και πάλι κόντρα στην ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική των πλέι – οφ και η ομάδα μας κατάφερε να φύγει από αυτό με το “διπλό” και τη νίκη με 0-3.