Home TOP NEWS Μεταγραφικά: Πορευόμαστε έτσι ή θα γίνει η έκπληξη στο… παρά πέντε;

Μεταγραφικά: Πορευόμαστε έτσι ή θα γίνει η έκπληξη στο… παρά πέντε;


Έχουμε φτάσει στο… παρά πέντε, προτού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος κλείσει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για να γίνει κάποια επιπλέον κίνηση.

Το μεταγραφικό παράθυρο ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ, εκτός κι αν αποφασιστεί παράταση για 1-2 εβδομάδες ακόμα. Αυτό έλεγαν οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Χθες ο Χένινγκ Μπεργκ ερωτήθηκε ξανά σχετικά και είπε πως στην ομάδα δεν εργάζονται ιδιαίτερα πάνω στο κεφάλαιο ενίσχυσης, τονίζοντας ξανά τη θέση του… ότι δηλαδή είναι δύσκολο να βρεθεί παίκτης καλύτερος από τους υφιστάμενους εντός του μπάτζετ της ομάδας.

Βέβαια ο Μπεργκ ανέφερε ότι η κάθε μεγάλη ομάδα πάντοτε στοχεύει στη βελτίωση της μέσω των περιόδων μεταγραφών και πάνω σε αυτό θα καταπιαστούμε.

Κρατάμε ως δεδομένο πως η ομάδα διαθέτει ένα ισχυρό ρόστερ, ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Αυτό ωστόσο δεν μπορεί να αναιρέσει αυτό που ο ίδιος ο προπονητής λέει συνεχώς. Ότι τα περιθώρια για να δυναμώσει ακόμη περισσότερο η ομάδα υπάρχουν και συμφωνούμε απόλυτα. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί μέσα από τη δουλειά, μπορεί ωστόσο να δυναμώσει και μέσα από μία κίνηση ενός ποδοσφαιριστής που θα έρθει για να κάνει τη διαφορά. Όπως έγινε πέρυσι με την περίπτωση Ακιντόλα.

Προτάσεις από αντζέντηδες πήραν αμέτρητες μέσα σε αυτό το διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας προγραμματισμού ωστόσο κανείς εξ αυτών δεν κρίθηκε κατάλληλος (σύμφωνα με τα κριτήρια που τέθηκαν) για να έρθει και να ενισχύσει την ομάδα.

Υπάρχει ελάχιστος χρόνος για κάποια μεταγραφή. Αν και η πληροφόρηση έλεγε ότι θα γινόταν προσπάθεια απόκτησης τερματοφύλακα, δεν προκύπτει κάτι μέχρι στιγμής.

Αναμένουμε πάντως μέχρι την τελευταία στιγμή, έχοντας πάντως γράψει και τις προηγούμενες μέρες πως αν γίνει μεταγραφή, πέραν του τερματοφύλακα, θα αποτελέσει έκπληξη. Να δούμε λοιπόν να θα μας εκπλήξουν οι άνθρωποι της ομάδας.