Home TOP NEWS Μπαίνουμε στην πεντάδα αγώνων… παγίδα!

Μπαίνουμε στην πεντάδα αγώνων… παγίδα!


Μέχρι τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης, οπόταν και θα γίνει το κλασικό ντέρμπι με το Αποέλ, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μία σειρά πέντε αγώνων μπροστά της στους οποίους θα έχει τον πρώτο λόγο νίκη.

Η αρχή γίνεται αύριο στο Παραλίμνι ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή. Είναι μία πεντάδα αγώνων από τους οποίους όλοι μας αναμένουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάρει το απόλυτο των βαθμών.

Είναι βέβαια η ίδια πεντάδα αγώνων από τους οποίους η ομάδα πήρε μόλις 3 βαθμούς στον πρώτο γύρο έχοντας σημειώσει μόλις δύο τέρματα. Από εκείνον ωστόσο τον εφιαλτικό Νοέμβριο μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Η ομάδα δείχνει να είναι πιο σταθερή και πιο δυνατή αφού πλέον δεν υπάρχουν τα συνεχόμενα ματς λόγω Ευρώπη.

Το πάθημα ωστόσο είναι εκεί για να μας θυμίζει ότι αν δεν γίνει μεγάλη προσπάθεια σε αυτά τα παιχνίδια, τα οποία αποτελούν παγίδες, τότε μπορεί να την ξαναπάθουμε.

Η ομάδα βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι στοχεύοντας πάντα στη νίκη και θέλει να κάνει αύριο την αρχή και να… απαντήσει στο πάθημα του πρώτου γύρου.