Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είχαμε την ποιότητα, το χαρακτήρα και το θάρρος να επιστρέψουμε»

Μπεργκ: «Είχαμε την ποιότητα, το χαρακτήρα και το θάρρος να επιστρέψουμε»


Στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα ο Χένιγνκ Μπεργκ είπε:

Ακόμα μία καλή νίκη απέναντι σε μία καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε που σκοράραμε δύο γκολ, που ανατρέψαμε το παιχνίδι. Δεν μας επηρέασε το ότι προηγήθηκαν.  Είχαμε την ποιότητα και το θάρρος να επιστρέψουμε ύστερα από ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Απόλλων είναι πολύ καλή ομάδα, πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με αυτή την ομάδα. Οι πάικτες τα έδωσαν όλα, είμαι ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά τους, δεν τα έβαλαν κάτω και τα κατάφεραν.

Για το μέταλλο της ομάδας: Δεν μπορώ να μιλήσω για το παρελ΄θον. Μπορώ να πω για το τι κάνουμε τώρα. Είμαι χαρούμενος για τη νοοτροπία, το χαρακτήρα των παικτών. Έδειξαν ότι μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένοι. Ο Απόλλων είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Το ότι κερδίσαμε σήμερα με κάνει πολύ χαρούμενο.

Για τον αγώνα και την ποιότητα του: Ο Απόλλων  είναι στην κορυφή. Είναι η ΑΕΛ, η Ανόρθωση, η ΑΕΚ. Οι διαφορές μεταξύ αυτών των ομάδων είναι πολύ μικρές. Παίζονται μεταξύ τους ισοδύναμα παιχνίδια. Δεν νομίζω πάντως ότι έγιναν πολλά λάθη σήμερα. Παίξαμε και οι δύο ομάδες λίγες μέρες πριν και είναι κάπως δύσκολο. Η ποιότητα του παιχνιδιού έδειχνε την προσπάθεια των ομάδων να παίξουν όσο καλύτερα μπορούσαν. Είναι πάντως λογικό να πέφτει λίγο η απόδοση λόγω της κούρασης. Πάντως είχαμε καλές ενέργειες στο παιχνίδι, βγάλαμε καλές άμυνες. Όντως είχαν την καλή ευκαιρία με το δοκάρι όμως γενικά νομίζω είχμαε τον έλεγχο και είμαι ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά μας και τη νοοτροπία μας.

Για Τσέποβιτς: Ο Μάρκο προπονείται ήδη μαζί μας. Αυτός δουλεύει λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους και όταν μπορέσει να αγωνιστεί θα είναι σίγουρα σε καλό επίπεδο. Σήμερα δεν ήταν απαραίτητος αφού ήμασταν μπροστά με 2-1. Θα είναι έτοιμος σύντομα.