Home TOP NEWS Μπεργκ για τον αγώνα, τις αλλαγές Ασάντε-Παπουλή, το πρόγραμμα, τον Τσέποβιτς και...

Μπεργκ για τον αγώνα, τις αλλαγές Ασάντε-Παπουλή, το πρόγραμμα, τον Τσέποβιτς και τις μεταγραφές


Τα όσα δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα…

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο ματς. Είχαμε την ποιότητα στην επίθεση. Ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Κάναμε τις ευκαιρίες γκολ. Χρειάστηκε να αμυνθούμε καλά. Η άμυνα και ο τερματοφύλακας ανταποκρίθηκαν. Δεχθήκαμε πίεση όμως είχαμε την ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια. Ήμασταν αποτελεσματικοί στο πρώτο ημίχρονο και τελειώσαμε τις φάσεις. Ήταν ισοδύναμο παιχνίδι. Ήταν μία καλή αρχή μετά τη μικρή διακοπή.

Για τις αλλαγές του Ασαντέ και του Παπουλή: Μπορούσαν να συνεχίσουν. Με το πρόγραμμα που έχουμε τώρα και με τον τραυματισμό του Φώτη δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Θεωρούσαμε ότι δεν έπρεπε να ρισκάρουμε και να τους δώσουμε ενενηντάλεπτο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι την Τετάρτη και θα είναι και οι δύο έτοιμοι και δεν θα είναι κουρασμένοι από τον αγώνα σήμερα.

Για τα 3-0 στα ντέρμπι: Πέρσι είχαμε 3 πέναλτι εναντίον μας. Είμαι χαρούμενος με τη φόρμα της ομάδας μας. Το σημερινό παιχνίδι δεν ήταν ματς για 3-0. Ήμασταν αποτελεσματικοί.  Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλά και έπρεπε να αμυνθούμε πολύ καλά και με τις ευκαιρίες που βρήκαν θα μπορούσαν να σκοράρουν. Είμαστε χαρόυμενοι για τη νίκη και την ποιότητα στο επιθετικό τρίτο.

Για το επίπεδο ποδοσφαίρου: Πάντα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Στο 2ο μέρος δεν παίξαμε όπως θέλαμε, δεν είχαμε το ρυθμό, τη συνεννόηση και αυτά πρέπει να αλλάξουν. Ακόμα και στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχ΄ρονου η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Έπαιξαν κι αυτοί με ποιότητα, με ταχύτητα και ακρίβεια και μας έσπρωξαν προς τα πίσω. Αυτά τα βλέπουμε και θέλουμε να τα βελτιώσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι.

Για τον Τσέποβιτς και τις μεταγραφές: Ο Μάρκο είναι με την ομάδα. Δεν ήταν έτοιμος για σήμερα. Ελπίζουμε ότι θα είναι μαζί μας στο επόμενο. Άρχισε να προπονείται μαζί μας. Είναι νωρίς να πούμε. Βλέπουμε την κατάσταση του. Σίγουρα είναι πάικτης που θα εμπλακεί στη σεζόν. Έχουμε καλούς παίκτες σε αυτή τη θέση και με την έλευση του Μάρκο θα υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι θετικό. Θα τους χρειαστούμε όλους σε αυτή τη περίοδο. Θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος. Για τις μεταγραφές δεν έχουμε πλάνο για περισσότερα πράγματα. Για την ώρα είναι δύσκολο να βρόυμε καλύτερους από αυτούς που έοχυμε. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες.