Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ο βαθμός είναι οκ για εμάς»

Μπεργκ: «Ο βαθμός είναι οκ για εμάς»


Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό Απόλλων. Δεν είχε την ένταση όπως το περασμένο Σάββατο. Ήταν πολλά τα παιχνίδια για τις ομάδες σε σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό φάνηκε. Ελέγχαμε το παιχνίδι, φτάσαμε κοντά στο γκολ σε κάποιες περιτπώσεις, μπορούσαμε να ήμασταν πιο δημιουργικοί σε κάποιες άλλες φάσεις. Ο βαθμός είναι οκ για εμάς.

Για την αλλαγή τακτικής σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ: Προσπαθήσαμε να επιτεθούμε και απέννατι στην ΑΕΛ αλλά ήταν καλή η ΑΕΛ. Δεν βρίσκαμε λύσεις και αυτό οφειλόταν στην ΑΕΛ. Θέλαμε και στα δύο αυτά παιχνίδια να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιτεθούμε, το κάναμε σήμερα και είμαι ικανοποιημένος. Είχαμε έλεγχο, είχαμε με τη μπάλα ποιότητα. Ο Απόλλων αμύνθηκε λίγο διαφορετικά σε σχέση με τον προηγούμενο μας αγώνα και αυτό έπαιξε ρόλο.

Για το ότι γίνονται αγώνες κάθες 3 αγώνες: Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να επεκταθεί η σεζόν μετά την αναβολή του Euro 17. Ότι κι αν πω κάποιοι θα πουν ότι δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω. Δεν είμαι πολιτικός. Μιλάω για το ποδόσφαιρο. Σίγουρα επηρεάζει την ποιότητα των παιχνιδιών. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι με την καλύτερη μας ομάδα. Δεν μπορούμε να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι την ένταση που θέλουμε. Δεν έχουμε παράπονο, έχουμε καλούς παίκτες. Έχουμε άλλο παιχνίδι το Σάββατο. Είμαστε η μόνη ομάδα που θα παίξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα μετά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ δύσκολο, ανταποκριθήκαμε και τώρα βλέπουμε τη συνέχεια.

Για άλλη μεταγραφή: Δεν ξέρω. Έχουμε καλό ρόστερ. Ήρθε ο Μαρκο ο οποίος προπονείται Σήμερα δεν ήταν διαθέσιμος.Τον περιμένουμε να είναι 100 τοις εκατό έτοιμος. Νομίζω ότι η κάθε ομάδα, όσο το παράθυρο είναι ανοικτό, βλέπει αν υπάρχει κάτι καλό στο μπάτζετ. Δεν είναι εύκολο. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Δεν υπάρχουν μεγάλα πλάνα για την περιοδο Ιανουαρίου.