Home TOP NEWS Μπορεί να αποτελέσει παίκτη βαρόμετρο/κλειδί στην προσπάθεια μας για τον τίτλο

Μπορεί να αποτελέσει παίκτη βαρόμετρο/κλειδί στην προσπάθεια μας για τον τίτλο


Δικαίως ο κόσμος τον ανέδειξε ως τον πολυτιμότερο στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ένωση. Ο Φώτης Παπουλής ήταν το περασμένο Σάββατο εξαιρετικός. Έδωσε στην ομάδα επιθετική πνοή, ταχύτητα και ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε τη μεγάλη διαφορά στον αγώνα.

Στα 36 του χρόνια ο Φώτης Παπουλής τείνει να γίνει ποδοσφαιριστής βαρόμετρο για την ΟΜΟΝΟΙΑ και στην καλή του μέρα μπορεί να αποτελέσει το πιο δυνατό χαρτί για την ομάδα.

Είναι θετικό και για τον ίδιο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μέσα σε αυτό το διάστημα συνεχόμενοι αγώνες, δείχνει φρέσκος και γεμάτος ενέργεια, πανέτοιμος να επαναλάβει μεθαύριο την απόδοση που έπιασε πριν λίγες μέρες στο Παραλίμνι.

Αν και είναι ποδοσφαιριστής που τον συνοδεύουν πολλά γκολ στην καριέρα του, μέχρι σήμερα έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα, με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 4 τέρματα και θεωρούμε πως στα 15 παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί δραματικά.

Ένας Παπουλής πάντως, όπως τον είδαμε στο «Τάσος Μάρκου», μπορεί να αποτελέσει παίκτη κλειδί στην προσπάθεια της ομάδας μας για τον τίτλο.

Σπουδαία η μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ το περασμένο καλοκαίρι, πιστώνεται στους ανθρώπους της ομάδας προγραμματισμού που τον πίστεψαν και τον έφεραν κοντά μας.